hormonel harmoni
KONKURRENCE 🎉

KONKURRENCE 🎉

Det er rigtigt blevet mørkt og koldt, derfor er det ekstra vigtigt med blød og lunende selvomsorg. Jeg har sammensat en lille selvomsorgspakke til kvinder, som skal nydes med stearinlys tændt og pakket ind i et blødt tæppe;. Jeg trækker nemlig lod om: 1 eksemplar...

Hej, jeg hedder Caroline Fibæk, og jeg er Naturopath, stifter af Institut for Komplementær Hormonterapi samt forfatter til flere bøger om emnet, heriblandt bestselleren Hormonel Harmoni.

Jeg har dedikeret min karriere til at hjælpe kvinder med at finde frem til de bedste naturlige løsninger på konkrete helbredsmæssige problemstillinger, der har sin rod i hormonel ubalance.

Jeg er dybt fascineret af kroppens evne til at helbrede sig selv og skabe balance og energi, når vi giver den de rette naturlige redskaber.

For mig er nøglen en komplementær tilgang til kroppens fine systemer, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin.

Instagram

-og identificer dine hormonelle ubalance

3 ugers gratis minikursus til Hormonel Harmoni

Tilmeld dig mit 3 ugers gratis minikursus til Hormonel Harmoni, der bliver leveret direkte til din indbakke. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde igen.

Gratis e-bog: CyklusSundhed

Forstå kvindekroppens sprog.
Lær at tolke dine cykliske symptomer.
E-bogen er skrevet af gynækolog Stine Fürst og Caroline Fibæk.

Copyright Caroline Fibæk 2019 – CVR: 36994134 – hej@carolinefibaek.dk