Opskrifter
FAUNUTS

FAUNUTS

Hvis du står og mangler lidt lækkert, så skulle du prøve disse FAUXNUTS! Opskriften rækker til ca. 12 store doughnuts eller et helt ustyrligt lækkert antal mini-doughnuts. (Doughnut-formene er fra vores webshop på www.GreenGoddess.dk ) Du skal bruge: Kokosolie til...

Læs mere
DHEAKortisolStress
Kortisol & DHEA

Kortisol & DHEA

Efter vi lancerede den store hormontest på hjemmesiden har jeg fået rigtigt mange spørgsmål om KORTISOL & DHEA- stress og udbrændthed. Det er også de hormoner, som vi oplever de fleste har ubalancer i. Og samtidig er det de hormoner, der er vigtigst at...

Læs mere
BlogOpskrifter
Er soja farligt? Superfood Parfait
Er soja farligt!?

Er soja farligt!?

Soja og dets effekt på hormonerne og dermed hormonbalancen er meget omdiskuteret. Nogle af de ting der er uenighed om er sojas påvirkning af hormonerne, hvordan soja kan påvirke forskellige kræft typer, om soja kan bruges i forbindelse med overgangsalder og især...

Læs mere

Hej, jeg hedder Caroline Fibæk, og jeg er Naturopath, stifter af Institut for Komplementær Hormonterapi samt forfatter til flere bøger om emnet, heriblandt bestselleren Hormonel Harmoni.

Jeg har dedikeret min karriere til at hjælpe kvinder med at finde frem til de bedste naturlige løsninger på konkrete helbredsmæssige problemstillinger, der har sin rod i hormonel ubalance.

Jeg er dybt fascineret af kroppens evne til at helbrede sig selv og skabe balance og energi, når vi giver den de rette naturlige redskaber.

For mig er nøglen en komplementær tilgang til kroppens fine systemer, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin.

Instagram

-og identificer dine hormonelle ubalance

3 ugers gratis minikursus til Hormonel Harmoni

Tilmeld dig mit 3 ugers gratis minikursus til Hormonel Harmoni, der bliver leveret direkte til din indbakke. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde igen.

Gratis e-bog: CyklusSundhed

Forstå kvindekroppens sprog.

Lær at tolke dine cykliske symptomer.

E-bogen er skrevet af gynækolog Stine Fürst og Caroline Fibæk.

Gratis julefredsmeditation

Hent din gratis julefredsmeditation.

SE OGSÅ

Copyright Caroline Fibæk 2019 – CVR: 36994134 – hej@carolinefibaek.dk