I får altså lige endnu et brev, fra en tidligere deltager på HormonKuren. Om at slippe af med rosacea, stress og blive tanket op med energi:

“Jeg meldte mig til HormonKuren, fordi jeg havde brug for hjælp.

Jeg har en kronisk sygdom, og havde forinden besluttet at styrke kroppen med en god og næringsrig kost, i stedet for at fylde den med medicin.

Jeg spiste mange grøntsager, men havde ingen viden om hvad jeg burde spise og hvorfor. Jeg var ekstrem træt og havde svært ved at overskue de daglige gøremål, som indkøb, rengøring mm.

I et helt år, lå jeg på sofaen, det meste af dagen.

Men så fandt jeg HormonKuren og det blev min redning.

Her fik jeg en masse god viden, opskrifter og svar på alle mine spørgsmål. Jeg kunne ikke overskue at følge med i alle modulerne, for der er rigtig mange, men jeg tog det, der var vigtigst for mig og har nu fået rigtig meget energi tilbage igen.

Jeg sover godt om natten og er aktiv det meste af dagen. Jeg kan ikke dyrke hård motion, men jeg går en tur på 6 km næsten hver dag. Og så elsker jeg at spise antiinflamatorisk. Det er ikke spor svært at vænne sig til. Det er simpelthen så lækkert. Jeg føler ikke at jeg går glip af noget, når jeg er sammen med familie og venner, og de spiser noget andet. Jeg føler at jeg er den heldige.

Jeg fik det jeg ønskede af HormonKuren og mere til, for energien vendte tilbage, men oveni hatten kom jeg af med stress, rosacea og overvægt. For mig har det været helt fantastisk. Jeg smiler hver dag, når jeg vågner og glæder mig til en ny dag. Takket være Hormonkuren.

– Marie, HormonKuren hold 6”

Jeg ELSKER simpelthen, når vi modtager den slags breve med feedback fra klienter og kursister – det er så fantastisk at få lov at følge med i, hvordan kroppen kan hele sig selv, når bare den får de rette midler.

Tak!

Om 6 dage lukker vi for den sidste HormonKur – skal du med?