Caroline: “Jeg har i flere år kæmpet med en uregelmæssig menstruationer, som var forbundet med kraftige menstruationssmerter og migræneanfald, en problemhud med urenheder og acne -dbrud, og en følelse af stress i kroppen.

På første modul skulle vi udfylde en hormontest, for at se hvor det var vores ubalancer lå. Det var meget tydligt at jeg havde store ubalancer i mine kortisol niveauer. Derudover var det også tydeligt at jeg oplevede mange symptomer på ubalance i mit progesteronniveau.

Selvom det var skræmmende at se, hvor mange symptomer jeg kunne sige ja til, var det også dejligt endelig at få sat en årsag på, hvorfor jeg oplever dem.

Jeg mærkede faktisk resultaterne ret hurtigt, i hvert fald med at finde en større ro i kroppen. Efter de første 4 uger, kunne jeg stille og roligt mærke større og større fremskridt. Jeg vågnede op frisk, og havde let ved at falde til ro om aftenen og falde hurtigt i søvn. Dette blev jeg helt overvældet af, at jeg pludselig havde en masse energi og overskud. Så må sige at jeg virkelig er kommet i mål i forhold til at lytte mere til min krop og fået generelt mere styr på mit kortisol niveau.

Samtidig har jeg oplevet at min menstruationssmerter er blevet så milde at jeg ikke længere behøver at tage smertestillende, og at jeg ikke har haft et migræne anfald siden jeg begyndte på hormonkuren. Dette er den mest fantastiske følelse, og jeg er simpelthen så lykkelig da det virkelig var to symptomer som hæmmede min hverdag når jeg oplevede det i forbindelse med min menstruation.

Min hud blev også langsomt pænere, færre urenheder og ingen større acne udbrud. Så det er jo intet mindre end fantastisk.

Så jeg kan egentlig bedst beskrive mit forløb på hormonkuren som en eksponentiel funktion, hvor jeg efter hver uge oplevede flere og flere fremskridt. Jeg har virkelig fået det bedre og kommet i mål med alle de symptomer som påvirkelede mit liv og min hverdag.”

Tak fordi du deler med os, Caroline ❤️

I aften lukker vi for adgangen til den sidste HormonKur nogensinde.

Du kan se mere på www.hormonkuren.dk