Hvis du kan læse dette blogindlæg, er der stor sandsynlighed for at forudsigelserne om jordens undergang ikke holdt stik alligevel;)

Du har måske set dem? Overskrifterne om jordens undergang, dommedag, Ragnarok, som efter sigende skulle ske i dag d. 21.12. 2012.

Men nu skal man jo ikke tro på alt, hvad man læser. Dommedags-teorierne stammer hovedsageligt fra den gamle Maya kalender. Men for at kunne forstå Mayaernes forudsigelser, må man forstå deres verdensbillede.

Mayaerne anså vintersolhvervet i dag, den 21. december 2012, som  et vendepunkt for menneskeheden. I dag afslutter jorden en 26.000 års cyklus, som er delt op i 5 minicyklusser på hver 5.125 år.

Slutningen på en sådan cyklus markerer begyndelsen på en ny verden, siger legenden.

Den nuværende verdensalder begyndte i år 3114 før Kristus og slutter i dag. Dens slutning markeres af den sjældne konstellation mellem vores solsystem og hjertet af Mælkevejens galakse i dag, som sidst fandt sted for 26.000 år siden.

Kun fem generationer i de seneste 26.000 år har oplevet skiftet mellem verdensaldre. Vi bliver den sjette.

Jeg tror vi er på vej til at skabe en ny epoke for menneskeheden. En ny verden, baseret på næstekærlighed, ligeværdighed og tillid. Vi lever allerede i en verden, hvor der er nok til alle – lad os nu skabe en verden, hvor vores goder også er ligeligt fordelt. Jeg tror vi er på vej ind i en verden med overflod af naturens herligheder. Frisk mad, rent vand, fri energi og verdensfred.

Men det hele starter med dig!

Al forandring må komme indefra. Og hvis vi ønsker en ny verden må vi ændre os selv. Du kan starte med disse enkle skridt til at transformere verden:

1. Stem med dine penge Alt er styret af penge og penge er magt. Derfor stemmer du, hver gang du handler. Stemmer du på de små økologiske landmænd eller giver du din magt til grådige giganter, som udpiner jorden, spreder gift og ødelæggelse og ødelægger jordens økosystemer? Giv din magt og din stemme til et økologisk samfund og boykot det industrialiserede landbrug, som spreder sygdom og forurening og som desuden er en gigantisk underskudsforretning, der nu skylder 400 milliarder kr. væk. Støt økologi, bæredygtigthed og naturen. Bevar jorden.

2.Skift bank Lad ikke grådige banker ødsle dine penge (eller din gæld!) væk ved at investere dem i ubæredygtige aktier i krigs- og olieindustrien. Skrift til en mikro-bank, som f.eks. Merkur, der investerer dine penge i bæredygtige og klimavenlige projekter.

3. ELSK DIG SELV Drag omsorg for dig selv, som var du din egen mor. Behandl dig selv, som en omsorgsfuld moder tager vare på sit barn. Hvis ikke du behandler dig selv godt, har du intet at give andre mennesker. Når du selv er i balance og fyldt op med næring og kærlighed, vil det automatisk strømme ud til alle andre. Lad være med at lade dig påvirke af frygt-baseret propaganda. “Fear is a weapon of Massdestruction – Protect Yourself. Be Happy”

4. Gør det du er bedst til. Det du er bedst til, det du brænder for, er en god guide til hvad din rolle i denne nye verden er. Gå ud og skab den ved at bidrage med det du gør bedst. Gør i alle det vi er bedst til, vil verden være fyldt med eksperter. Træd ind i din egen storhed – verden har brug for DIG!

5. Taknemmelighed. En af de mest powerfulde redskaber til transformation jeg kender er taknemlighed. Det ændrer øjeblikkeligt dit fokus fra alt det du ikke har eller gerne vil have – til alt det fantastiske du faktisk har i dit liv. F.eks. din evne til at le, lykken ved at græde over en storslået film, dine børn, en rar nabo, dit tag over hovedet, dynen, der holder dig varm om natten osv. Praktiser taknmelighed hver dag.

6. Sluk for tv’et. Lad være med at lade dig programmere af dårligt tv og reklamer, som fortæller dig at du får det bedre ved at købe nyere, større, dyre og smartere ting. Husk: hvad du har dit fokus på, skaber du mere af! Lad være med at lade dit sind lulle ind i åndeløs, stupid underholdning. Du har (muligvis) kun et liv. Lad være med at tilbringe det med at beskue andre, der lever deres liv. Lev dit liv!

7: Tro ikke på den økonomiske krise. Denne såkaldte krise er en naturlig efterfølger af årtiers overforbrug. Økonomisk overforbrug, men så sandelig også et overforbrug af jordens dyrbare ressourcer. Det er ikke økonomien, der er i krise – det er menneskeheden. Den økonomiske krise er kun et symptom på, at mennesket har tabt sit fokus og vores virkelige værdier. Og man kan ikke behandle symptomer – vi må finde årsagen. Find frem til dine sande værdier.

8. Praktiser civil ulydighed. Praktiser din ret til at protestere, hver gang du oplever uretfærdighed. Når love bliver vedtaget på et umoralsk grundlag, når politikere handler udelukkende med økonomiske interesser, når de svageste ikke behandles værdigt, når grådighed gør de fattigste fattigere og de rige endnu rigere. Hver gang, love vedtages som strider imod din indre stemme.

 

Kun DU kan gøre det! Kun VI kan gøre det! SAMMEN er en helt ny, storslået virkelighed mulig!

Tak, fordi du udfylder din uendeligt vigtige plads i universet.

 

[wpevp id=”evp-c1858733aafdd61bffbca7598b5f436e-wrap” class=”evp-video-wrap” imgsrc=”” src=”http://carolinefibaek.evplayer.com/framework.php?div_id=evp-c1858733aafdd61bffbca7598b5f436e&id=dGhlLWRpY3RhdG9yLXNwZWVjaC0xLmZsdg%3D%3D&v=1356080809&profile=default” type=”Init” init=”dGhlLWRpY3RhdG9yLXNwZWVjaC0xLmZsdg==%%LBRACKET%%evp-c1858733aafdd61bffbca7598b5f436e%%RBRACKET%%” /]

[wpevp id=”evp-ccb6c42c6f31baa10ba0680dffd6017d-wrap” class=”evp-video-wrap” imgsrc=”” src=”http://carolinefibaek.evplayer.com/framework.php?div_id=evp-ccb6c42c6f31baa10ba0680dffd6017d&id=d2F5c2Vlci0xLmZsdg%3D%3D&v=1356080391&profile=default” type=”Init” init=”d2F5c2Vlci0xLmZsdg==%%LBRACKET%%evp-ccb6c42c6f31baa10ba0680dffd6017d%%RBRACKET%%” /]

Inspireret? Læs også:

http://www.alun.dk/personlig-udvikling/d-21-december-2012-verdens-undergang-eller-en-ny-begyndelse.html

http://larsmuhl.com/dk/index.php?id=294

 

Del gerne med dine venner og hjælp med at sprede budskabet ♥