DUTCH PLUS

DUTCH Plus inkluderer bl.a. test af organiske syrer, oxidativ stress, melatonin og neurotransmittere - og er den mest avancerede hormontes, som også måler kortisol, kortison, DHEA, progesteron, melatonin, østrogenerne og deres metabolitter samt androgen index. Samtidig 

DUTCH Plus giver en omfattende profil af køns- og binyrehormoner, samt melatonin sammen med deres metabolitter for at identificere symptomer på hormonelle ubalancer. Testen kan nemt tages i dit eget hjem, hvorefter prøverne sendes til laboratoriet for at blive behandlet.

DUTCH Plus er den mest nøjagtige test, der giver en fuldstændig vurdering af din hormonelle sundhed.

Resultaterne omfatter:

  • Analyse af 35 forskellige hormoner: Østrogen, progesteron, testosteron, DHEA-S og kortisol sammen med deres metabolitter.
  • Daglige frie kortisolmønstre for at give indsigt i "binyretræthed" eller symptomer på kronisk stress. Måler CAR = Cortisol Awakening Response
  • Grafisk fremstilling af resultaterne
  • DUTCH Ekstra: Oxidativ stressmarkør - 8-Hydroxy-2-deoxyguanosin (8-OHdG), melatonin (6OHMS) og seks organiske syre test (OAT’er) inklusiv markører for vitamin B12 (methylmalonate), vitamin B6 (xanthurenate), glutathion (pyroglutamate), dopamin (homovanillate), noradrenalin / adrenalin (vanilmandelate) og serotonin (5-hydroxyindolacetate).

Find testen her.


Vitamin D Profile - DK

D-vitamin, også kendt som "solskinsvitaminet" er afgørende, da det er ansvarlig for den intestinale absorption af calcium og phosphat. Selv om det kan være tilstrækkeligt syntetiseres gennem absorptionen af sollys, kan personer, der bor i regioner med lidt sollys om vinteren og sommermånederne, og enkeltpersoner, der ikke modtager tilstrækkelig sollys, være tilbøjelige til at have D-vitamin-mangel og bør derfor supplere det i deres kost for at undgå den relaterede risici.

Mange læger giver nu deres patienter D-vitamin som reaktion på den seneste forskning, der forbinder en lang række sygdomme og generelt velvære med D-vitamin-mangel. D-vitamin-mangel (målte værdier under 32 ng / ml) kan ikke manifestere tydelige symptomer, men kan øge risikoen for alvorlige sygdomme, herunder influenza, kardiovaskulær sygdom, osteoporose og dissemineret sklerose. Desuden er en forøget risiko for slagtilfælde, diabetes (type 1 og 2), depression og bryst- og tyktarmskræft også forbundet med D-vitaminmangel. 

Find testen her.

Tilføj en overskrift (8)