Hvis du står og mangler lidt lækkert, så skulle du prøve disse FAUXNUTS!

Opskriften rækker til ca. 12 store doughnuts eller et helt ustyrligt lækkert antal mini-doughnuts. (Doughnut-formene er fra vores webshop på www.GreenGoddess.dk )

Du skal bruge:

  • Kokosolie til at smøre formen
  • 6 dl boghvedemel (eller anden glutenfri mel)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 æg
  • 1 spsk Husk fibre eller kværnede chiafrø
  • 2 medium store, modne bananer
  • 3 dl kokosmælk
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 2 dl kokossukker eller 1 dl Birkesød (eller honning)

Rør alle ingredienserne godt sammen.

Smør en Dougnut-form med kokosolie og fordel dejen heri. Fyld ikke formene helt op, da dejen vil hæve en del under bagningen.

Bag ved ca 200 grader i 10 min (kortere tid hvis du bruger minidoughnut-forme)

Lad dine fauxnuts køle af inden du pynter dem:

Chokolade: Smelt din favoritchokolade (min er Raw Halo) over er vandbad og dyp oversiden af dine fauxnuts heri. Drys med tørret jordbær og hindbær.

Pink: Bland en dl tyk yoghurt naturel (jeg brugte fåremælksyoghurt) med 3 spsk syltetøj (jeg brugte Clearspring med hindbær) og en tsk rødbedekrystaller) Rør godt og dyp oversiden af dine fauxnuts heri. Drys med tørret jordbær og hindbær.