Hvis du står og mangler lidt lækkert, så skulle du prøve disse FAUXNUTS!
Opskriften rækker til ca. 12 store doughnuts eller et helt ustyrligt lækkert antal mini-doughnuts. (Doughnut-formene er fra vores webshop på www.GreenGoddess.dk )
Du skal bruge:
- Kokosolie til at smøre formen
- 6 dl boghvedemel (eller anden glutenfri mel)
- 2 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 2 æg
- 1 spsk Husk fibre eller kværnede chiafrø
- 2 medium store, modne bananer
- 3 dl kokosmælk
- 2 tsk vaniljepulver
- 2 dl kokossukker eller 1 dl Birkesød (eller honning)
Rør alle ingredienserne godt sammen.
Smør en Dougnut-form med kokosolie og fordel dejen heri. Fyld ikke formene helt op, da dejen vil hæve en del under bagningen.
Bag ved ca 200 grader i 10 min (kortere tid hvis du bruger minidoughnut-forme)
Lad dine fauxnuts køle af inden du pynter dem:
Chokolade: Smelt din favoritchokolade (min er Raw Halo) over er vandbad og dyp oversiden af dine fauxnuts heri. Drys med tørret jordbær og hindbær.
Pink: Bland en dl tyk yoghurt naturel (jeg brugte fåremælksyoghurt) med 3 spsk syltetøj (jeg brugte Clearspring med hindbær) og en tsk rødbedekrystaller) Rør godt og dyp oversiden af dine fauxnuts heri. Drys med tørret jordbær og hindbær.