Disse boller kan du let lave af den pulp, som bliver tilovers når du laver grøn juice. 

Bollernes smag afhænger selvfølgelig af, hvad der er i juicepulpen. (Det kan f.eks. anbefales, at du fjerner ingefærpulp inden brug;) 

DET SKAL DU BRUGE 

  • 200 gram grøntsagspulp 
  • 2 æg 
  • 100 gram sesamfrø og hørfrø 
  • 1 spsk. Fiberhusk 
  • 2 tsk. Salt 
  • Blå birkes 
  • 2 tsk bagepulver 


Alle ingredienserne røres sammen og blendes med en stavblender (eller foodprocessor). 
Hvis dejen er for tør, tilsættes lidt vand. Er den for våd tilsættes lidt ekstra frø. 
Dejen sættes i klatter ud på to bageplader. Drys med birkes og bag ved 200 grader i cirka 
20 minutter til de er brune, og kanten er sprød. De er fugtige indeni, men skal ikke vare rå.
Brug som sandwichbrød og boller.