Den anden dag blev jeg interviewet af Martin, der arbejder som trivselsekspert og hjælper mennesker med at være tro mod dem selv gennem kurser og personlige samtaler. Han har et super fedt “talkshow” og jeg synes hans intro om showet er så fantastisk, at jeg straks sagde ja, da han spurgte:

“Med skøre historier og ægte interviews, siger jeg til hekkenfeldt med facaderne…Det er tid til mere nærvær, rummelighed & livsglæde! Følg med og bliv inspireret, forundret, opløftet, forvirret og fyldt med nye og positive input til din hverdag – med motivation til hvordan dú kan leve et liv med øget trivsel, god energi og mod på at gøre det der gør dig godt.”

Jeg ved, at mange af jer, som læser med her, deltager på mine onlinekurser, kommer til mine foredrag. læser mine bøger eller konsulterer mig i klinikken i én eller anden grad har oplevet stresssammenbrud, angst, søvnløshed og lignende.

Og netop derfor synes jeg også det er vigtigt at dele min egen historie. Det er ikke kun teoretisk, at jeg kender til stress og angst.

Hvis du har tid og lyst, så læg dig på sofaen med dette pod cast i ørerne, hvor vi snakker om min egen rejse igennem sorg, angst og stress til hvor jeg er i dag.

Jeg håber det kan give lys for enden af tunnelen, til dig som måske sidder midt i det lige nu.

Vi kommer ind på alt fra:

  • Hvorfor jeg elsker chokolade så meget
  • Hvordan jeg kom ud på den anden side efter stress, angst og søvnløshed
  • Hvordan jeg mistede begge mine forældre i en ung alder
  • Hvorfor det er så vigtigt, at drage omsorg for sig selv
  • Hvordan jeg plejede at dulme min egen smerte med ostemadder og pasta
  • Hvordan kosten og selvomsorg blev min redning

Så hvis du vil høre hele historien om, hvordan jeg endte, hvor jeg er i dag – både personligt og professionelt – så lyt med i podcasten.

Du finder podcasten her.

hør min historie