Jeg har fået lavet en lækker e-bog til dig. Den hedder Helbred Dig Selv – Forkæl Dig Sund, og den er en mini-guide til, hvordan du skaber balance i kroppen, regenerer sygdom og får din vitalitet og energi tilbage. Den er også fyldt med opskrifter på bl.a. regnbuesalat, magisk grøn juice og der er også lidt lækkerier i, som f.eks. disse her:

Den menneskelige organisme er en finmekanisk helhed, hvor tusindvis af processer finder sted på en gang. Væskebalance, iltkoncentration, produktion af fordøjelsesenzymer og udskillelse af affaldsstoffer er bare nogle få af de tusindvis af biokemiske processer, der holder kroppen i balance.
Det er netop balance, der er forudsætningen for en sund og velfungerende organisme.

E-bogen handler om, hvordan du frigør og styrker kroppens eget potentiale til at helbrede sig selv.
I naturopatien anser man menneskets helbredstilstand, som en naturlig konsekvens af dets livsstil og miljø. Vi anser sygdomme som symptomer på dybereliggende ubalancer. Et signal fra kroppen om at noget er galt – noget er ude af balance.

”Min passion og mission er at få mine klienter til at vibrere af glæde og sundhed. Jeg er dybt fascineret af kroppens evne til at helbrede sig selv, skabe liv og energi. Så længe vi bare giver den de rette naturlige midler.”

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag den gratis e-bog lige her