Midt i alle vores sundhedsregimer og nytårsløfter, synes jeg vi alt for ofte glemmer livsglæden. Jeg mener – handler det hele i virkeligheden ikke om at have det fantastisk og nyde livet?! At leve sundt er kun et middel – det er ikke målet i sig selv.

Børn griner ca. 400 gange om dagen, voksne griner i gennemsnit kun 15 gange om dagen!

At grine er faktisk vanvittigt sundt! For det første styrker det din lungekapacitet, du ilter dit blod bedre. Latter øger udskillelsen af endorfiner (kroppens naturlige smertestillere). Når du griner øges antallet af hvide blodlegemer og dit immunforsvar styrkes dermed, de indre organer trænes og får øget blodtilførsel, hvilket også stimulerer din fordøjelse. Latter er et af de bedste  midler mod stress, latter får dig til at slappe af i både krop og sind, du bliver mindre irriteret, angst, og depressiv og så modvirker latter søvnløshed. Du bliver tilmed smukkere, fordi latter øger blodgennemstrømningen i ansigtshuden, hvilket virker opstrammende.

Jeg genfandt netop denne video med fraklip fra et online kursus jeg lavede sidste år sammen med Søren Wolff fra www.rawfood.dk. Det har været min træningsvideo idag.

Brug den endeligt – du bliver sund af det! 😉

Fraklip fra RAW FOOD kursus

 

Husker du at træne din lattermuskel hver dag?