Jeg har fået lov at dele denne skønne beretning fra Helle:

Før jeg startede hos dig havde jeg ondt i mine knæ, hofter, den ene albue og min ene tommelfinger. Nattesøvnen blev tid forstyrret af smerter

Nu er jeg stort set smertefri. Kan stadig mærke en lille smule i min albue, men kun hvis den bliver overbelastet. Jeg sover virkelig godt om natten. Jeg har været plaget meget af slim i halsen , dette er osse gået over. Som en absolut sidegevinst har jeg tabt 6 kilo – det var endda 8 før ferien;)

Det betyder først og fremmest at jeg kan varetage mit job uden smerter – jeg går rigtigt meget i løbet af en dag. Jeg er SUPER glad for at have tabt mig. Føler at jeg ser sundere ud og føler mig så absolut sundere.

Jeg vil anbefale det til andre som er i samme situation som jeg var i – eller generelt hvis folk synes at de er opgivet af systemet eller ikke bliver taget alvorligt.

 

Kærlig hilsen Helle

 

Du kan læse flere inspirerende beretninger her

Læs om konsultationer her