OM BOGEN: HORMONEL HARMONI

I Hormonel HARMONI hjælper Caroline Fibæk og Stine Fürst dig til at få dine hormoner under kontrol og viser dig vejen til en hverdag med mere energi og overskud. Du skal forstå dine hormoner, for når dine hormonniveauer er i harmoni – og hverken for høje eller for lave – så har du det fantastisk!

At være udmattet er en følelse, mange kvinder kender til. Når du mangler energi, kan det både mærkes og ses på din krop. I årevis kan man gå rundt med stress, humørsvingninger, menstruationssmerter, hedeture, fertilitets og vægtproblemer.

Årsagen kan være, at du simpelthen har kaos i hormonerne. Men det er ikke noget, du bare skal finde dig i, du har nemlig mere magt over dine hormoner, end du måske går og tror.

Hormonel HARMONI er en let introduktion til hormonernes verden, der indeholder ”hormontests”, som hjælper dig med at finde ud af, hvor din ubalance ligger. Hormonel harmoni guider dig til hormonel balance og giver dig opskrifter på lækker, sund og hormonvenlig mad.

Køb bogen her >>
Fødselsdagskonkurrence
Caroline Fibæk

“Hormonel Harmoni af Caroline Fibæk og Stine Fürst er en fremragende bog, der formår at præsentere kompliceret viden på en pædagogisk og inspirerende måde. Bogen kan fungere som en grundig introduktion eller et godt supplement om de kvindelige hormoners betydning for kvinders velbefindende og fertilitet. Hormonel Harmoni er relevant for alle kvinder, der ønsker at blive klogere på sig selv eller fagprofessionelle med interesse indenfor feltet. ”

Overlæge, PhD