Den største forskel Hormonkuren har gjort for mig, har været den viden jeg har fået om min krop og den måde hvorpå jeg naturligt har kunne skrue på forskellige knapper for at få det bedre.

Sådan begynder 29-årige Katrine sin historie. Hun meldte sig til HormonKuren, fordi hun har PCOS og gerne ville blive gravid. Katrine understreger den videnskabelig baggrund, som HormonKuren er bygget på, og hvor meget det har haft af betydning for valget af HormonKuren.

“At få viden om hormonernes påvirkning af hele kroppen har været en utrolig vigtig ting for mig. Før Hormonkuren, havde jeg ikke rigtig en cyklus, så chancen for at blive gravid var forsvindende lille. Mit første barn blev undfanget ved fertilitetsbehandling, men jeg ville meget gerne undgå at skulle igennem sådan en omgang igen. Derfor besluttede jeg mig for at prøve at få styr på min cyklus på en helt naturlig måde – igennem Hormonkuren.”

Inden HormonKuren var Katrines PCOS ude af kontrol og det var flere år siden, at hun havde haft menstruation, som naturligvis gav grund til mange bekymringer – hvornår kom menstruationen næste gang, og ville hun overhovedet kunne blive gravid igen? 

Da Katrine startede Hormonkuren oplevede hun hurtigt en forandring, og allerede efter en måned fik hun sin første menstruation.

Det var så tydeligt, at her var der noget der virkede!

“Jeg fulgte Hormonkurens grundlæggende principper – men faktisk ikke særligt “fanatisk”. Jeg havde fokus på f.eks. at få sovet nok hver nat, at spise flere grøntsager og mere sundt fedt. Og raw chokolade! Og så dyrkede jeg lidt yoga hjemme på stuegulvet… Jeg fandt en måde hvor jeg kunne leve efter Hormonkurens principper, uden at jeg følte jeg gik glip af noget. Dette inkluderede blandt andet en masse sunde desserter!”

Efter 3 måneder blev Katrine helt naturligt gravid med sin nu 10 uger gamle datter:

“Det er ret vildt, når man tænker på at jeg brugte to år i fertilitetsbehandling for at blive gravid første gang!”

Min historie, HormonKuren

Jeg har fundet det der virker

Katrine lever ikke helt efter Hormonkuren længere, men har taget delelementer til sig:

“Jeg laver salater og dressinger, som står klar i køleskabet – forberedelse er nemlig en vigtig ting for mig, hvis jeg skal leve sundt. Det vigtigste er dog ikke at leve hundrede procent efter Hormonkurens måde, men derimod at finde de ting der virker. Jeg har lært meget af at være med, og nu handler det om at bibeholde den viden og bruge den når overskuddet opstår igen her midt i babyboblen.”

Forløbet med Hormonkuren har været både spændende og motiverende for Katrine, og hun har hentet meget viden ved at have Caroline og co. som vejledere under forløbet.

Jeg føler at der var virkelig meget viden at hente, og de spørgsmål jeg havde blev taget alvorligt og besvaret. Det er desuden fedt at man er så mange kvinder samlet i forløbet, så der opstår inspiration hinanden imellem”

En kæmpe forskel

“Jeg vil varmt anbefale Hormonkuren til andre, der har udfordringer med at blive gravide. Det er ikke en mirakelkur, men jeg er sikker på at det kan gøre en kæmpe forskel – og det er min datter et levende eksempel på”.

Du kan læse mere om HormonKuren på www.hormonkuren.dk.