hormonkuren var en øjenåbner

Cille Luna Bergstrøm

Hvordan havde du det inden HormonKuren?

Før HormonKuren havde jeg utrolig let til gråd – alt virkede uoverskueligt. Jeg havde utrolig svært ved at holde fokus og danne et overblik. Og midt i alt kaosset, kunne jeg ikke engang se, at der var noget ragende galt. Jeg tænkte tanker såsom, at jeg skulle tage mig sammen, og ignorerede min krops signaler som hjertebanken, åndebesvær, maveonde, svimmelhed og hovedpine. Min krop og min psyke gjorde alt for at få mig til at stoppe op og få øje på det vanvid, som jeg befandt mig i, der var bare et problem – jeg var ikke til stede til at se det.

 

Hvordan var forløbet?

HormonKuren var en øjenåbner. Forløbet var skønt. Man kunne tage alle moduler i sit eget tempo, hvilket er essentielt nu hvor man helst ikke skal have flere ting ned over hovedet. Jeg var især glad for, at alle hormoner og moduler blev forklaret så grundigt med tekst og videoer. Det gav en dybere mening for, hvor og hvorfor ubalancen fandt sted, hvilket kan medvirke til, at den ikke vender tilbage. Jeg var især glad for videoerne, så man efter en lang dag bare kunne læne sig tilbage og få den viden serveret uden at skulle stræbe.
Yderligere synes jeg, at Hormonkuren kom flot rundt omkring alle aspekter, både mht. mad, søvn, visualiseringer og motionsformer. Jeg følte dermed, at der blev taget hånd om hele mig og hele den ubalance som viste sig flere steder i min krop og mit sind. Derudover var det nemt at stille spørgsmål i Forum og hvis man lige røg af hesten, så kunne man være sikker på, at Caroline og alle de søde medkursister fra Facebook-gruppen var klar til at hjælpe en op igen. Fb-gruppen gav en stor fællesskabsfølelse og den form for støtte, som man kan have brug for, når man kæmper for at få det bedre.

 

Hvordan har du det nu, efter HormonKuren?

Jeg har det godt! Jeg er kommet tilbage til min krop, og jeg kan nu tydeligt se mine alarmklokker, når de ringer, og jeg er stærk nok til at handle på dem, og jeg ved hvordan jeg skal tackle dem. Jeg bliver ikke længere svimmel hver dag og min hukommelse er langt bedre. Jeg render ikke længere og leder efter noget, og et sekund efter så stå og tænke på, hvad det var jeg ledte efter. Før græd jeg dagligt og havde smerter i maven, i nyrerne og hovedpine – det har jeg ikke længere! Hvis mit hjerte banker lidt for hurtigt, så mærker jeg det med det samme, stopper op, tager dybe vejrtrækninger og finder årsagen til, hvorfor jeg bliver stresset, og danner mig derefter et fokus og overblik over situationen, så min krop og psyke kan slappe af. Jeg har fået en stor selverkendelse, selvrespekt samt styrke, evner og metoder til hvordan jeg skal tage mig af mig selv. Min krop har givet slip på smerter og andres forventninger. Det største der skete på Hormonkuren var, at jeg blev bevidst om, at jeg havde det skidt og at jeg løb i et hamsterhjul. Det vidste jeg jo godt, at mange andre mennesker gør, men jeg havde ikke set, at jeg også selv gjorde det. Jeg troede faktisk bare, at jeg skulle løbe lidt hurtigere så jeg kunne følge med de andre. Hormonkuren viste mig, at jeg rent faktisk ikke fungerede, hvorfor jeg ikke fungerede og hvordan jeg kunne tage kærligt hånd om mig selv. Hormonkuren er en opskrift på, hvordan du med få ingredienser såsom mad, søvn, motion, meditation og tilstedeværelse kan skabe kærlighed og velvære til dig selv.

 

Hvem vil du anbefale HormonKuren til?

Alle. Dem, som ved de ikke fungerer og har brug for hjælp, og så resten, som løber om kap med hamsterhjulet, og som endnu ikke ved, at de gør det. Jeg tror, at det er ganske få i det her benhårde samfund, som rent faktisk har det godt og har medfølelse med sig selv og som ikke presser sig selv til det yderste.

– Cille Luna Bergstrøm