Jeg kan næsten ikke få armene ned! Efter at have ventet i 1½ år er vores nye hjem næsten klar efter at have fået rekonstrueret hele 1.salen og tagkonstruktionen. Huset er fredet og derfor tager den slags lang tid. Men det er bestemt værd at vente på.

1 januar flytter jeg min familie, kontorer og klinik til dette smukke, 250 kvm gamle hus i Slotsgaden ved Vallø Slot. Og heldigvis er det ikke mere end 15 m fra, hvor vi bor nu. Vi flytter ind i den gamle Kantorbolig, som emmer af historiens vingesus. Jeg har sommerfugle i maven og hovedet fyldt med indretningsideer!

Herfra vil jeg fremover have vores kontorer, skrive bøger, drive klinik og den uddannelse (som jeg snart løfter sløret for)

Der hører en eventyrlig, stor og gammel have med til huset med morbærtræ, gingko bilobatræ, urtebede, hasselnøddehegn, æbletræer, mirabella, blommer, kirsebær, pærer, mandeltræ, hindbærbuske, gamle historiske roser, springvand, drivhus, væksthus – jeg kunne blive ved. Det er simpelthen et af de smukkeste steder, jeg har set. Jeg skal nok sørge for at dele masser af billeder femover. Her er et lille kig på vores drømmehjem:

 

kantor8

Kantorboligen set fra Slotsgaden

kantor2

kantor3

Bagindgangen set fra garragen

2014-07-06 18.23.12

Væksthus, anneks og et lille kig til det store paeoniabed under en espalier af blåregn.

kantor7

Terassen


kantor6

kantor5 kantor4

2014-07-06 18.23.55

Det gamle væksthus med mandeltræ og misteten