Det sker rigtigt tit at jeg får spørgsmål om hvilke hudplejeprodukter og hygiejne produkter jeg bruger. For det kan virkeligt være en jungle derude.

Jeg bruger så rene og naturlige produkter som overhovedet muligt. Og jeg prøver at tilføre min hud (og resten af kroppen) naturlige næringsstoffer og rene olier. Derfor bruger jeg f.eks. ikke cremer mere. Fordi de fleste cremer (selv økologiske) varmebehandlede ved høje temperaturer, hvilket ødelægger de gode olier. Og det du putter på din hud optages i din krop.

Tit laver jeg selv mine hudcremer. Du kan se nogle af opskrifterne på den hudpleje jeg bruger på The Green Goddess Guide. Ofte smører jeg bare lidt kokosolie i ansigtet og sprayer huden med lidt vand bagefter.

Så jeg har selvfølgeligt også ret høje krav til den make-up jeg bruger.

Jeg er blevet helt vild med  RMS- linjen her fra www.RawAndMore.dk

 

 

RMS står for Rose-Marie Swift – en kendt celebrity make-up artist, som arbejder med nogle af verdens førende modeller, skuespillere, fotografer og medier. Alle rms produkterne er baserede på naturlige ingredienser, som ikke ødelægges gennem opvarmning. rms beauty indeholder naturlige antioxidanter, enzymer, mineraler og vitaminer og til forskel fra anden, normal make-up,  fremmer den ikke aldringsprocessen. Den ærer, plejer, hydrerer og blødgør din hud, og så indeholder de naturlig solbeskyttelse.

Jeg synes og du skulle kende til dem;)

Living Illuminizer og Lip2Cheek er lige nu mine favoritter  – men jeg har ikke afprøvet dem alle (endnu!)

 

Hvad er din sundeste makeup?