Få opskriften på mine Jule Cupcakes carolinefibaek.dkCaroline Fibæk

Tungt krydrede jule Cupcakes med en let og lækker creme. Perfekt til nydelse på en kold dag.

Husk varm te og stearinlys.

Få min opskrift på Jule Cupcakes

Til ca. 7 store Jule Cupcakes

DET SKAL DU BRUGE

 

Bunde:

  • 4 spsk revet kokosmel
  • 1 æg
  • 2 dl lunken mandelmælk
  • 5 spsk kokospalmesukker
  • 5 spsk Birkesød
  • 3 dråber stevia
  • 3 dl mandelmel
  • 1 dl kokosmel
  • 1 tsk vinstensbagepulver
  • 1 nip salt
  • 1/2 tsk stødte nelliker
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk hvid peber
  • 1/2 tsk allehånde
  • 1 tsk ceylon kanel
  • 1 tsk vanilje

Creme:

  • 1 dåse kold kokosmælk (IKKE light)
  • 2 spsk sukrin melis
  • Kornene fra en stang vanilje
  • Kanel til drys

 

SÅDAN GØR DU

Rør alle ingredienserne godt sammen til en lind dej. Bag cupcakes bundende i smurte muffinsforme
ved ca. 200 grader i ca. 15 min. (alt efter størrelse). Når bundende er bagt, skal de køle af.

Imens kan du lave cremen.

Når kokosmælken har stået koldt, bør den skille sig i en tyk og cremet del øverst og helt tynd
vand. Skrab forsigtigt den tykke creme ud, uden at få vandet med.

Rør kokoscremen med vaniljekorn og sukrin melis. Lad cremen køle og blive fast igen inden du hælder den på en tylle og pynter dine cup cakes.

Drys med ceylon kanel og server med en lækker te.

Rigtig glædelig december!

Comments

comments

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.