Jeg elsker at få tilbagemeldinger fra mine klienter efter deres forløb hos mig. Og endnu mere, når jeg må dele historierne:)

Denne dejlige mail fik jeg fra en kvinde, som har spist sig til både et bedre immunforsvar – og som sidegevinst blev gravid efter at have forsøgt i 3½ år.

Det er simpelthen sådan en dejlig historie at jeg må dele den:

“Da jeg opsøgte Caroline havde jeg havde flere helbredsproblemer, som jeg ønskede rådgivning om. Først og fremmest havde vi forsøgt at blive gravide i tre og et halvt år, og vi havde stort set opgivet håbet. For det andet følte jeg, at mit immunforsvar var svagt, selvom jeg levede meget sundt, trænede regelmæssigt, undgik sukker og alkohol osv. og jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle gøre for at gøre det stærkere. Faktisk var det så svagt, at jeg på det tidspunkt havde helvedesild (herpes zoster), som normalt er en sygdom meget ældre mennesker får, eller folk med meget nedsat immunforsvar. Endelig følte jeg, at mit fordøjelsessystem ikke virkede så godt, som det kunne gøre.

Nogle enkle og ikke-invasive undersøgelser resulterede i anbefalinger til simple ændringer i min kost og nogle kosttilskud jeg skulle tage – 6 uger senere var jeg gravid! Et mirakel! Mit immunforsvar har aldrig været bedre. 

Det er ikke en overdrivelse at sige, at den første times konsultation viste sig at være liv-forandrende for mig! Hvad jeg virkelig kunne lide var den hurtige, rolige og non-invasive test, umiddelbare resultater og forklaringer for alle de problemer jeg havde oplevet, og straight-forward løsninger til mig så jeg kunne tage ansvar for mit eget helbred. Jeg var lykkeligt chokeret over at finde ud af at jeg kunne løse mine problemer så let – når bare jeg havde den rigtige information og rådgivning. Jeg havde kun brug for yderligere to konsultationer og så havde jeg alle de oplysninger jeg havde brug for, selv om Caroline også ydede støtte og besvarede spørgsmål via e-mail imellem aftaler, når jeg havde brug for det. Vi er så glade for at jeg er gravid, for vi havde opgivet håbet om at det skulle lykkes, og så bare ved at få at vide hvilke tilskud jeg skulle tage.  Jeg har aldrig følt mig sundere eller lykkeligere.

Jeg har allerede anbefalet Caroline til flere personer, ofte til folk, der kæmper for at blive gravide, hvor der ikke er noget åbenlyst problem. Jeg tror, ​​at en konsultation ville være nyttig for alle, der har helbredssmæssige problemer de er bekymrede over, hvor lægen ikke kan finde noget forkert eller kan ikke tilbyde nogen nyttige råd. Jeg vil også anbefale det til alle, der ønsker en mere naturlig og holistisk tilgang til at forbedre deres eget helbred, eller der er bare træt af den traditionelle medicinske tilgang.
-Kate Power (oversat fra engelsk)

 

Jeg synes simpelthen det er så inspirerende at høre om mennesker, der tager ansvar for eget helbred. Del også gerne din egen historie i kommentarfeltet nedenunder, hvis du har lyst til at inspirere andre.

 

Du kan læse mere om mine 1:1 forløb her