VINDEREN ER FUNDET – det blev Karen Skadkær-Munch, som har fået besked.

Nu kan du vinde et eksemplar af Mette Carendis nye bog Harmoniske Unger.

Mette Carendi har tidligere været en del af ekspertpanelet på Green Goddess Guide, og jeg er selv kæmpe fan af hende! I denne måned kan du også se et stort interview med mig og Mette i min medlemsklub The Green Goddess Guide. Her snakker vi om vaner og kontrolmønstre, og hvorfor vi ikke skal kontrollere vores følelser, men lære at skabe konstruktivt afløb. Du kan se meget mere om det her.

harmoniskeunger

 

Om bogen

Bogen Harmoniske unger – med kærlighed og nærvær tager forældrene følelsesmæssigt i hånden gennem barnets første syv leveår. Bogen byder på et solidt teoretisk fundament samt masser af konkrete tips og personlige beretninger.

I bogen er der bl.a. fokus på, hvordan du kan støtte barnets emotionelle intelligens, sikre en bedre tilknytning til dit barn, og hvordan du kan opdrage dit barn, så du sikrer optimal udvikling af barnets hjerne og nervesystem.

Forfatteren Mette Carendi er forældrerådgiver, forfatter og foredragsholder.

Du kan købe bogen til 299 kr. lige her.

 

Deltag i konkurrencen!

Du deltager ved at skrive i en kommentar her på bloggen, hvorfor du gerne vil vinde bogen. Vi finder vinderen torsdag den 5. november.

 

Mettes bog kan læses af alle – også selvom du ikke har børn selv. Bogen er ren terapi, også for det barn, du engang var.