Nu afholder vi endnu en konkurrence, og denne gang kan du vinde det nye kosttilskud Punalpin.

Ganske kort er Punalpin et kosttilskud, der kan booste sædkvaliteten, og derfor er det perfekt til par, som ønsker at øge deres chancer for at blive gravide.
Og da naturlig fertilitetsbehandling er et af mine specialer, så synes jeg også su skal kende dette produkt. Og give dig chancen for at vinde en pakke til dig og din mand.

punalpin_pack_02_b1a9747_rgb-with-tablets-cut

Jeg anbefaler det, da der står to forskere bag. Og sjældent har jeg set nogen mennesker gøre sig SÅ megen umage for at kvalitetssikre deres produkt.

De fleste kosttilskudsfirmaer bruger de samme råvarer – og der er langt mellem den gode kvalitet, når det kommer til råmateriale med et højt indhold af aktive indholdsstoffer. Ofte bliver der brugt mange flere penge på markedsføring af produkter end på at finde og teste råvarerne, der skal i produktet.
Men forskerne bag dette produkt har faktisk gjort sig den umage at få lavet uvildige undersøgelser på SDU (Syddansk Universitet) for at sikre et højt indhold af aktive virkestoffer i råvarerne til produktet. Det er sjældent, at jeg oplever den slags ihærdighed.
granataeble_01_b1a0279_rgb-cut-once-againgalanga_b1a0288_rgb-cut
Om Punalpin

Punalpin® er et nyt, dansk kosttilskud baseret på granatæble og galangarod. Produktet har vist god effekt mod nedsat sædkvalitet i et klinisk forsøg på Horsens Regionshospital. I alt 66 raske mænd med nedsat sædkvalitet deltog i forsøget og skulle i 3 måneder enten indtage Punalpin eller placebotabletter. Forsøgspersonerne i Punalpin-gruppen oplevede i gennemsnit en stigning i antallet af bevægelige sædceller på 62%. Dette tal dækker over alt fra ingen effekt til en mangedobling af antallet af bevægelige sædceller. De bevægelige sædceller er helt afgørende for chancerne for at opnå graviditet hos kvinden. Det er ikke nok, at der er mange sædceller – hvis ikke de bevæger sig, sker der ingen befrugtning!

Granatæble har fra gammel tid været kendt som et frugtbarhedssymbol. Nyere forskning viser, at frugten indeholder unikke garvestoffer, såkaldte punicalaginer, med både direkte og indirekte antioxidativ effekt. Dermed kan granatæble være med til at modvirke oxidativt stress i kroppen, dvs. mindske et forhøjet niveau af frie radikaler, som ellers kan skade celler og DNA. Oxidativt stress er særlig skadelig for sædceller, som er primitivt opbygget og i modsætning til kroppens andre celler ikke har nogle mekanismer til at reparere sig selv, når de først er blevet udsat for angreb fra frie radikaler.

Galangarod er en ingefærlignende jordstængel, som stammer fra Sydøstasien. Den har en meget stærk smag, som skyldes stoffet acetoxychavicolacetat (ACA), der stort set kun findes i galangarod. ACA fungerer også som antioxidant. Desuden har galangaekstrakt i dyreforsøg vist sig at kunne øge testosteronniveauet i kroppen. En tilstrækkelig mængde testosteron er helt nødvendig for normal sædcelleproduktion. Du kan læse meget mere her: www.punalpin.dk

Deltag i konkurrencen – vi udlodder 3 stk. punalpin
Du deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar her på bloggen. Så er du automatisk med.
Vi trækker vinderne mandag den 20. april.