Denne kage kom jeg til at opfinde ved et rent tilfælde. Vi skulle fejre at min søn havde taget skolebussen hjem fra skole for første gang selv. Derfor tænkte jeg at det skulle være en forholdsvis nærende kage, som virkeligt ville mætte og nærmest kunne gøre det ud for et lille eftermiddagsmåltid. Derfor er denne kage lavet på Warrior Blend proteinpulver, som jeg synes er det absolut bedste proteinpulver.

 

En lille kage – nok til 2-3 sultne

  • 3 medjoul dadler
  • 2 tsk. kokosolie
  • 3 spsk. rå kakaopulver
  • 2 scoops Warrior Blend Proteinpulver (måleske ligger i posen)

 

 

Glasur:

  • 1 moden banan
  • 1 tsk kokosolie
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. rødbedekrystaller (for farven)

 

Kær dadler, kokosolie, proteinpulver og rå kakao igennem en food processor til du har en melet, krymlet dej. Når du presser dejen sammen skal den lige kunne hænge sammen (selvom det måske ikke ser sådan ud ved første øjekast)

Pres dejen i en form og fjern formen. (Jeg brugte en anrettering til denne kage)

Lav glasur ved at blende banan, kokosolie, vaniljepulver og rødbedekrystaller.  Smør på toppen af kagen. Nyd med god samvittighed som f.eks. eftermiddagssnack eller en festlig proteinbar.

 

WarriorBlend er så genial fordi den består af en blanding af ærteprotein, tranebærprotein, hampprotein, naturlige fibre (bukkehorn gum, konjac gum, guar gum), vanilje, stevia, kokosolie.

Den er rå og spiret – hvilket letter optageligheden og fjerner ubehagelige saponiner, som ellers findes i ærteprotein.

WarrioBlend har en fuld aminosyreprofil og har et specielt højt indhold af de forgrenede aminosyrer eller BCAA (branched-chain amino acids). De har i adskillige studier vist sig at have evnen til at kunne stimulere muskelvæksten. Kroppen kan ikke selv udvikle de forgrenede aminosyrer, og de skal derfor tilføres via kosten.

Fra hampefrøene får WarrioBlend også et naturligt højt indhold af globulær protein, nemlig albumin (33%) og edestin (67%), som har en lignende struktur som dem man finder i vores blod, hvor de bruges til at dannne bl.a. globuliner (vigtige for immunforsvaret), hormoner (bl.a. insulin) og enzymer.

WarriorBlend er koldekstraheret, fri for opløsningsmidler, GMO, bestråling, kunstig farve og konserveringsmidler – hvilket er meget mere end man kan sige om de fleste andre proteinpulvere.

Den er sødet med stevia og er derfor både sød og regulerer blodsukkeret. Og kokosolien gør den lækker og cremet – den er faktisk så mild at man kan spise pulveret direkte fra posen. Og lækkerheden er jo også en meget vigtig faktor;)

Du kan få WarrioBlend med vanilje eller chokolade lige her