Lisbeth Egtved Larsen er 47 år og har sin egen dyreklinik på Østerbro. Hun var med på HormonKuren for at blive gravid efter mange år i fertilitetsbehandling. Hun fik for nylig sit andet barn.

lisbeth blev gravid på hormonkuren

Hvorfor tilmeldte du dig HormonKuren?

Jeg tilmeldte mig HormonKuren grundet et stort ønske om at få barn nummer to. Ved hjælp af fertilitetsbehandling fik vi vores første barn, men det tog ni år, rigtig mange fertilitetsbehandlinger, kostvejledning og meget andet at nå dertil. Nu prøvede vi at få nummer to – også ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Jeg havde hørt et gratis online foredrag med Caroline om hormonerne, og jeg kunne se, at der var noget viden, jeg havde manglet i al den tid. Viden som jeg havde brug for. Caroline var bestemt ikke nærig med at dele ud af sin viden, og jeg tilmeldte mig med det samme HormonKuren i håb om, at det kunne hjælpe os videre.

Der var mange sammenhænge, jeg kunne nikke genkendende til i Carolines foredrag, da jeg også har fået konstateret lavt stofskifte og også har haft mange smerter efter et voldsomt fald under min første graviditet. Under denne graviditet gik jeg, grundet faldet, der medførte en alvorlig knæskade, fra at være meget aktiv til total inaktiv fra den ene dag til den anden. Inaktiviteten resulterede yderligere i blodpropper i både ben og lunger.  Heldigvis slap jeg med livet i behold, men jeg havde efterfølgende mange mén. Bl.a. kunne jeg næsten ikke gå i mere end 3 år. Oven i det havde jeg uren hud og var blevet pænt overvægtig grundet min inaktivitet efter faldet… – og måske også mit lave stofskifte.

Så årsagerne til at tilmelde mig HormonKuren var mange, men et ønske om graviditet var absolut den vigtigste.

HormonKuren var den sidste brik, der manglede

Grundet mit fald havde jeg mange smerter, og mit ene knæ var dobbelt så stort som det andet. HormonKurens redskaber som bl.a. detox og antiinflammatorisk kost hjalp på den kroniske inflammation, jeg havde haft de sidste 3 år, så jeg blev smertefri.

Mange års fertilitetsbehandling havde tæret på kroppen, og jeg ved nu alt om alt om både donoræg, reagensglasbehandling og insemination til hormonbehandling og meget mere. Viden jeg dog helst ville have været foruden, da den vidner om et alt for langt og sejt forløb med fertilitetsbehandling.

Jeg havde derfor fokus på at få styr på mine stressniveauer bl.a. ved hjælp af vejrtrækningsøvelsen på HormonKuren, og det har nok været noget af det vigtigste for mig.

Derudover fokuserede jeg på kosten og at få de rette kosttilskud.

Det lykkedes mig at blive gravid. Min lille søn er nu få måneder gammel.

Jeg er sikker på, at HormonKuren har været medvirkende til, at det kunne lade sig gøre, da den har støttet op om min fertilitetsbehandling naturligt. Derudover har det gjort, at jeg havde en skøn graviditet, hvor jeg kunne meget mere, end jeg kunne under min første graviditet. Og det er guld værd, når man har sin egen dyreeklinik.

Det er bare lidt sjovere at kunne løbe rundt, når man har to børn – end at være lænket til sengen.

Jeg vil anbefale HormonKuren til alle kvinder, der har fertilitetsproblemer, stofskifteproblemer, stress og smerter. Jeg ville selv ønske, jeg havde fundet HormonKuren noget før.

 

Lisbeth videreuddanner sig lige nu til Komplementær Hormonterapeut for at koble den viden, hun har om fertilitetsbehandling med den komplementære hormonterapi, så hun kan hjælpe andre par med at blive gravide, for som Lisbeth selv siger:

“Jeg har et kæmpe stort ønske om at hjælpe andre par med at blive gravide og som minimum komme hurtigere gennem fertilitetsbehandling, end jeg gjorde. For det er noget af det værste i verden ikke at kunne få børn, når man så gerne vil og kæmper i årevis. Jeg kender alt til fertilitetsbehandling allerede, og nu vil jeg lære alt om den komplementære hormonterapi for at koble de to verdener, så de kan støtte op om hinanden.”

 

Vil du også booste din fertilitet naturligt og støtte op om din fertilitetsbehandling?

På HormonKuren arbejder vi med din fertilitet gennem afstresning, kost, de rette tilskud og meget mere. Næste hold starter den 6. september. Tilmeld dig her!