Menopauseforedrag
- med Caroline Fibæk 

Tag med på en opløftende rejse gennem overgangsalderen og lær, hvordan du får en harmonisk overgang og ikke bare får færre gener - men en stærkere krop.

Gør dig klogere på din egen overgangsalder og menopause, og helbred, og lad dig inspirere af fakta, feminisme og Functional Medicine.

Foredraget er afholdt og kan nu ses som optagelse.

På foredraget lærer du:

I dette fordrag vil du lære alt om, hvad overgangsalder, perimenopause og menopause egentlig er, og hvorfor det er vigtigt at forberede kroppen allerede fra 35-års alderen.

Vi dykker ned i, hvordan du kan undgå gener som hedestigninger, kraftige menstruationer, sarte slimhinder, vægtøgning,  smerter og meget mere, samtidig med at vi udforsker, hvorfor chokolade, søvn, nydelse og orgasmer spiller en vigtig rolle for kvindekroppens sundhed.

Gør dig klogere på din egen overgangsalder og menopause, og helbred, og lad dig inspirere af fakta, feminisme og Functional Medicine.

Evidensbaserede anbefalinger og debunk af myter omkring overgangsalderen vil hjælpe dig med ikke bare at undgå gener - men endda komme STÆRKERE igennem denne livsfase.

For menopause er ikke en sygdom - det er en planlagt forandring, som kræver den rette viden og forberedelse.

Tilmeld dig nu >>

Caroline Fibæk vil afmystificere overgangsalderen og give dig alt, hvad du virkelig har brug for at vide. Fra perimenopause til hedeture, søvnforstyrrelser, libidoændringer, kraftige og smertefulde menstruationer, depression, humørsvingninger, koncentrationsbesvær, glemsomhed, vathjerne, rynker, smerter, allergi og meget mere - intet emne er for stort eller småt til den komplette guide til overgangsalderen.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal tage hormoner eller ej?

Vi dykker sammen ned i forskningen og introducerer dig for evidensbaserede metoder til at beskytte kvindens krop, med eller uden hormonterapi: den rette næring, funktionelle fødevarer, stressreduktion, mere søvn, mere nydelse og flere orgasmer ;)

Fyldt med praktiske tips, nyttig information og forbløffende indsigter, vil dette uundværlige foredrag revolutionere, hvordan kvinder oplever overgangsalderen - og vise dig, hvordan du kommer stærkere gennem overgangsalderen.

Tilmeld dig foredraget nu

Ved din tilmelding får du tilsendt online-adgang til online-foredraget d. 7/4 kl 14-17.

Foredraget er gratis for medlemmerne af min Online KvindeCirkel. 

Bliv medlem her >>

Eller tilmeld dig foredraget enkeltvist nedenfor 👇

ADGANG TIL OPTAGELSEN FRA MENOPAUSEFOREDRAG

Kan betales med MobilePay

DKK 199

Du modtager adgang til foredraget direkte i din indbakke. 

Det vil på foredraget være muligt at stille spørgsmål til Caroline Fibæk. 

Foredraget er afholdt men dette køb giver adgang til optagelsen.

Om Caroline Fibæk

Caroline Fibæk er Naturopath og Komplementær Hormonterapeut™️.
Hun er mor til 3, og hendes interesse for hormonterapi startede, da hun manglede overskud under sin første barsel for snart 20 år siden. Siden da har hun skrevet en række bøger, skabt onlineforløbet HormonKuren, og uddannet dygtige Komplementære Hormonterapeuter™️ på Institut for Komplementær Hormonterapi, som hun er grundlægger af.

Caroline er desuden uddannet i Functional Medicin i USA og medlem af IHS (International Hormone Society) og WOSAAM (World Society of Anti-Aging Medicine).

Caroline har en særlig passion for  hormonsystemet, og ELSKER at gå på opdagelse i hormoner og det store puslespil det kan være at finde ind til rodårsagerne til hormonelle ubalancer. 

caroline_pressebillede