Mød Katrine og hendes smukke, lille vidunder. Katrine meldte sig til HormonKuren, fordi hun har – eller havde – PCOS og gerne ville være gravid.

“Den største forskel Hormonkuren har gjort for mig, har været den viden jeg har fået om min krop og den måde hvorpå jeg naturligt har kunne skrue på forskellige knapper for at få det bedre.”

“At få viden om hormonernes påvirkning af hele kroppen har været en utrolig vigtig ting for mig. Før Hormonkuren, havde jeg ikke rigtig en cyklus, så chancen for at blive gravid var forsvindende lille. Mit første barn blev undfanget ved fertilitetsbehandling, men jeg ville meget gerne undgå at skulle igennem sådan en omgang igen. Derfor besluttede jeg mig for at prøve at få styr på min cyklus på en helt naturlig måde – igennem Hormonkuren.”

Inden HormonKuren var Katrines PCOS ude af kontrol og det var flere år siden, at hun havde haft menstruation, som naturligvis gav grund til mange bekymringer, når man gerne vil være gravid.

Da Katrine startede Hormonkuren oplevede hun hurtigt en forandring, og allerede efter en måned fik hun sin første menstruation.

“Det var så tydeligt, at her var der noget der virkede!”

“Jeg fulgte Hormonkurens grundlæggende principper – men faktisk ikke særligt “fanatisk”. Jeg havde fokus på f.eks. at få sovet nok hver nat, at spise flere grøntsager og mere sundt fedt. Og raw chokolade! Og så dyrkede jeg lidt yoga hjemme på stuegulvet… Jeg fandt en måde hvor jeg kunne leve efter Hormonkurens principper, uden at jeg følte jeg gik glip af noget. Dette inkluderede blandt andet en masse sunde desserter!”

Efter 3 måneder blev Katrine helt naturligt gravid og se lige en smuk datter ?

“Det er ret vildt, når man tænker på at jeg brugte to år i fertilitetsbehandling for at blive gravid første gang!

Jeg føler at der var virkelig meget viden at hente og de spørgsmål jeg havde blev taget alvorligt og besvaret. Jeg vil varmt anbefale Hormonkuren til andre, der har udfordringer med at blive gravide. Det er ikke en mirakelkur, men jeg er sikker på at det kan gøre en kæmpe forskel – og det er min datter et levende eksempel på”

Den 4 september lukker vi for det sidste hold af HormonKuren.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer af PCO(S) se HormonKurens behandlingsprotokoller her