De her muffins er blevet min favorit – både fordi de er fyldt med protein, sunde kulhydrater, fibre og CHOKOLADE, men også fordi de mætter længe og når de er lavet i en stor portion, gør morgenerne meget nemmere.

Lav en ordentlig omgang muffins og opbevar dem i fryseren, så kan du nemt tage en muffin ud om aftenen og lade den tø til næste morgen.
Så er det nem morgenmad på farten!

PORTIONEN GIVER 12 MUFFINS

2 spsk. kokosolie
3 dl. havregryn
3 spsk. sesamfrø
4 æg
2 dl. kollagen pulver (fx Plent marine collagen)
1 dl. mørkt chokolade – grofthakket
4 modne bananer
1 spsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 1⁄2 dl. mandelmælk eller vand

Start med at tænde ovnen på 180 grader alm. ovn.

Kom alle ingredienserne i en skål og rør med piskerisene (el mikser eller foodprocessor) til bananerne er most og det hele er rørt godt sammen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme (brug økologiske forme fri for perflourerede stoffer, f.eks. Änglamark).

Bages i 19-20 minutter ved 180 grader.

Frys dine muffins ned og lad dem tø op på køkkenbordet i løbet af natten, så er de klar til lige at snuppe med på arbejde om morgenen.

Tip: Dejen kan også bruges til vafler, hvor de bages i ovnen i vaffelforme. Mængden af dej og bagetid er det samme som ved muffins.