Søndag d. 1/.6 kl. 9 holder jeg Nyd Dig Sund Workshop på Raw Food festival på Mundekulla.

Se mere og tilmeld dig heralt

Nyd Dig Sund Workshoppen med Caroline er skræddersyet til dig, som er parat til at sige farvel til gamle uønskede vaner og destruktive madmønstre og som ønsker at gøre sundhed legende let. Workshoppen er for dig som vil lære at behandle din krop med al den respekt og omsorg du fortjener. Som er træt af fokusere på alt det du IKKE bør spise og er klar til at NYDE dig sund!

Ikke fra ”på mandag starter jeg!” – men lige nu!

  • Ved du alt om hvordan du bør spise og leve – men mangler overskud og handling bag dine sunde løfter?
  • Er du træt af altid at skulle kæmpe med at overholde dine sunde vaner?
  • Er du træt af IGEN at proklamere “På mandag starter jeg…”
  • Er du træt af dårlig samvittighed, fordi du (igen) er røget i slikdåsen – selvom du sagtens kan mærke, hvor træt, sur og tyk du bliver?
  • Er du træt af at tælle kalorier og veje dig og er du klar til at droppe kontrollen og behandle din krop med al den respekt og omsorg du fortjener?
  • Er du færdig med at føle at du begrænser dig selv og ofte fokuserer på alt det du IKKE vil/kan spise
  • Sammenligner dig selv med andre og ønsker du var tyndere?
  • Ville du ønske at det sunde valg var det letteste for dig at træffe?

Det er tid til at tage ansvar for din egen sundhed og komme ud af den nedadgående spiral. Er du klar til at lade sundhed, balance og lykke være din nye afhængighed?!

På denne workshop, ledet af Caroline selv, får du muligheden for og redskaberne til at transformere dine gamle vaner til sprudlende sundhed – mens du nyder det!

En hel aften kun til dig og din sunde nydelse!

 

ER DET DIG?

Er du klar til at afdække årsagen til dine cravings, spiseanfald og overspisning – og opleve de mest effektive og kraftfulde værktøjer, der hjælper dig til at genvinde kontrol over din vægt, sundhed og dit liv?

ER DET DIG?

Mange har ikke den nødvendige viden om, hvordan vores laster påvirker vores krop og følelser. Viden er den største motivation til forandring.

Mange mennesker har ikke lært at tolke kroppens signaler til os. Din krop fortæller dig, hvad den har behov for – desværre misfortolker vi ofte signalerne og tror vi har behov for chips, skumfiduser eller Ben and Jerry is.

ER DET DIG?

I så fald, kræver dine nye vaner VILJE – ikke VILJESTYRKE!

 

KUNNE DU TÆNKE DIG AT…

-vide hvad dine gamle madlaster består af (så har du virkeligt ikke lyst til at spise dem igen!)

-vide hvordan de fødevarer vi oftest trøstespiser med i virkeligheden påvirker din hjerne og dine følelser – og hvorfor det nærmest er umuligt at slippe dem når du er stresset, ked af det, alene (osv…)

-få en komplet guide, der hjælper dig med at tolke din krops signaler korrekt. Så du altid ved hvad det i virkeligheden er den beder om, når du får lyst til ”at putte noget i munden”

-kende de følelsmæssige årsager til dine cravings?

-at få massevis af saftig og lækker inspiration, der opgraderer dine gamle vaner til sprudlende sunde versioner – så du aldrig mere føler du skal undvære eller mangle livets sødme?

-at du ikke behøvede at tænke så meget på mad – men bare automatisk kunne træffe de bedste og sundeste valg for dig selv. Fordi det er det du har LYST til (og ikke bare fordi du bør)

-have taget dit første, vigtigste skridt allerede inden du forlader workshoppen?

 

Der findes ingen mirakelkure eller magiske piller. Er du ikke klar til at arbejde for din nye livsstil er denne workshop ikke noget for dig.

Der er ingen hurtige løsninger og lynkure.

Det kommer til at kræve arbejde at ændre disse mønstre, som det har taget dig en livsstid at opbygge

 

DU FORLADER WORKSHOPPEN MED klarhed, høj energi, masser af viden, top inspireret og ikke mindst en personlig plan for hvordan du nyder dig sund, skræddersyet til dine individuelle behov. Desuden forlader du workshoppen med din unikke opskrift på hvordan du fremover kan gøre når trangen til gamle vaner bliver tricket.

Jeg tør godt garantere at dit syn på sundhed vil være transformeret for evigt!

 

WORKSHOPPEN BESTÅR AF inspirerende oplæg fra Caroline, som giver dig massiv viden om det du putter i munden, afklarende opgaver, guidede visualiseringsøvelser og transformerende hjemmearbejde samt opmuntring fra andre mennesker, der ligesom dig vil lære at nyde sig sunde. Du lærer at lave lækre og sprudlende sunde sager, som kan tage enhver trang til alt det usunde og du vil gå hjem med en meget bedre følelse af hvad din krop forsøger at fortælle dig, hver gang du trænger til noget. Du vil kun have lyst til at forkæle din krop med det allerbedste!

 

ALT DETTE FÅR DU:

3,5 times intensiv undervisning med Caroline Fibæk

Opskrifter og opgaver

Målrettet og inspirerende hjemmearbejde, du ikke kan vente med at gå i gang med

Transformerende værktøjskasse, som giver dig overblik over dine uvaner og de virkelige årsager til dine cravings – både fysiske, psykiske og kemiske.

Opskrifter på super sunde lækkerier, som gør det legende let at skabe nye vaner.

 

 

PROGRAM

Del 1: VIDEN

Sandheden om din mad – hvad er maden du “forkæler” dig selv med egentligt lavet af? Hvorfor er der hår i dit brød, knogler i dine skumfiduser og skjoldlus i din vingummi? Tilsætningsstoffer som nedbryder din hjerne, gør dig fed og afhængig.

Sandheden om din mad – råt for usødet! Hvad sker der helt præcist inde i din krop og din hjerne når du spiser:

Sukker

Mælk

Brød og gluten

Kaffe

-Og sådan påvirker det dine følelser (og du bliver ligeså afhængig som en junkie)

Sådan grundlægges dine spisemønstre. Om hvordan dine forfædre, dine forældre og din egen historie har bestemt dit forhold til mad i dag.

DEL 2: Pimp Dine Vaner

Du får opgaver, opskriftshæfte og en komplet liste over de mest brugte junk foods og sunde alternativer til dem.

Sammen laver vi opgaverne, som er skabt for at:

*klarificere dine personlige mål for din egen sundhed. Sammen bestiller vi fra Livets Menukort

*opdage hvorfor du spiser. Spiser du fordi du er sulten? Fordi din krop mangler næringsstoffer? Eller – fordi du er stresset, træt, ked af det etc?

*gøre dig bevidst om dine madmønstre og afhængigheder – lave en handlingsplan til enhver situation og sætte de bagvedliggende følelser fri. Pimp Dine Vaner;)

Din krop ved helt naturligt, hvad den har behov for du fylder den med – du skal bare lære at tolke signalerne! Du får en solid værktøjskasse, så du let kan tolke hvad din krop i virkeligheden har brug for, når du har lyst til chips, ostemadder eller kaffe (osv. osv.)

DEL 3: Inspiration

Vi laver et par syndigt sunde versioner af dine yndlings-snacks. Du får smagsprøver og opskrifter med hjem.

Opskrifterne fungerer som en slags ”metadon” så du ikke skal kæmpe mod trangen til usundt, men i stedet kan spise en sundere version af dine fristere;)

 

 Se mere og reserver din plads her

alt

(edit)