Pia Vahlun, 45 år:

Pia VahlunInden kuren var jeg træt som et alderdomshjem. Vågnede flere gange i løbet af natten. Jeg var pga overgangsalder meget plaget af hedeture. Var altid lidt lækkersulten. Havde et meget stort kaffe forbrug.

Nu, med NydelsesKurens hjælp, sover jeg næsten hele natten og vågner jeg, så falder jeg meget hurtigt i søvn igen.
Efter råd fra Caroline begyndte jeg at tager rødkløverekstrakt mod mine hedeture. Det hjælper! Jeg kan anbefale at blande det med lidt juice, da det har en meget speciel smag.
Jeg er ikke nær så træt om eftermiddagen mere som jeg var før hen.
Jeg sover meget bedre. Fået nye spisevaner og fået kendskab til nogle produkter som jeg ellers aldrig ville have købt hvis ikke jeg havde været med på dette forløb.
Jeg har slet ikke den samme lækkersult mere som jeg havde tidligere.

Målet for mig med NydelsesKuren var at få mere kvalitetstid til mig selv. Jeg er blevet meget bedre til at mærke hvad har jeg/min krop brug for.”

 

Mai-Britt Henriksen, 40 år:

MajbrittInden NydelsesKuren var mit sind trist og hverdagen stresset og jeg havde skubbet mig selv til side på alle planer.
Jeg havde et inderligt ønske om at nå ind til mig selv og lære at nyde og give omsorg til MIG og ikke til alle andre.
Da jeg stødte på Caroline’tain’t farverige univers og hendes filosofi, ramte det mig lige i hjertet.
Her så jeg nøglen til mit nye liv!
      
Efter NydelsesKuren er jeg blevet meget klogere på mig selv.
Jeg forstår nu at min indre dæmon ikke kan spises væk, men har brug for kærlighed og nydelse SAMMEN med mig. Jeg er blevet overrasket og lettet over at finde bindeledet til min overvægt, da jeg i mange år har følt at jeg bare skulle tage mig sammen i stedet for at være så svag.
Jeg har en hel manual fra NydelsesKuren fuld af inspiration til at ændre mit liv i det tempo mit indre kan følge med til.

Jeg har oplevet mange fantastiske mirakler:
Jeg har meget bedre humør, er fuld af energi og har pludselig overskud om aftenen. Jeg har en følelse af at jeg ikke er til at slå af pinden. Hvor jeg tidligere kunne tage småting til mig og blive vred eller ked af det.
Jeg har oplevet at gå i længere tid uden nogen rigtig blødning ved menstruation. Efter kun få dage i dette forløb havde jeg normal blødning.
Jeg har set lyset efter at have levet i skyggen i mange år. Jeg har lært utrolig meget om mig selv og hvad maden betyder for hele min livsopfattelse.

SB, 26 år:
“Inden jeg startede på NydelsesKuren, gik jeg konstant rundt og var træt og havde ingen energi. Jeg havde en masse graviditetsvægt jeg ikke kunne komme af med.

Jeg har aldrig haft det bedre end nu, her efter NydelsesKurens forløb. Jeg er fyldt med energi og overskud. Jeg har tabt 10 kilo på de 12 uger ( og jeg har
spist chokolade hver dag). 
Min hud stråler og jeg føler mig super.
Min søvn er bedre.
Mit mål var at komme i gang med mit vægttab og få mere energi. 
Jeg er langt over hvad jeg havde forestillet mig.”

 

Gaia Maria Dahl, 39 år:

“Caroline er den perfekte værtinde ved nydelsesbordet. Meget nærværende og omsorgsfuld. Alt hvad en gæst kan ønske sig. Jeg ville have fred og nydelse.
Det synes jeg, at jeg har fået i stor udstrækning 😉IMG_2278

Inden NydelsesKuren var jeg i vildrede rent kostmæssigt. Jeg synes, jeg bliver bombet med informationer om alle mulige kostretninger, som alle lover mig et bedre liv…men hvis jeg træder bare et lille skridt ved siden af – så er jeg nærmest ikke til at redde igen.
Det orkede jeg bare ikke at høre på mere.
Efter mange års stress, havde jeg ikke brug for flere krav at skulle leve op til. Jeg havde brug for bare at være og nyde. Og mærke. Og tage det stille og roligt i mit tempo og på mine præmisser.
Jeg har brug for at vide HVORFOR det vil være godt for mig at spise det ene eller gøre det andet. Dét har jeg fået på Nydelseskuren. Carolines detalje-nørderi er helt perfekt til mig. Jeg kan bruge min nye viden både i forhold til mig selv – men også i forhold til mine klienter, som bøvler med stress.  

Jeg har efter NydelsesKuren fået mere fred med min mad. Når jeg får lyst til noget guf – når jeg rent faktisk at stoppe op og lave en vurdering af, om jeg virkelig har brug for det stykke chokolade eller den pose lakrids.
Jeg når at vurdere HVORFOR jeg får lyst til det ene eller det andet. Er jeg træt, stresset, ked af det eller noget helt andet. Nogle gange vælger jeg at spise det alligevel – men med en meget højere bevidsthed end jeg startede ud med. Jeg vælger lige så tit at tage et stykke frugt eller noget sundt guf i stedet. Og tro mig – så er jeg altså nået et pænt stykke. 12 års stress gør noget ved hormoner, sind og krop – og sukkerindtaget har været enormt. Jeg har spist væsentlig mindre slik siden jeg startede på NydelsesKuren – og jeg bevæger mig stille mere og mere i den rigtige retning. Så mange års overbelastning tager tid at få vendt – men nu bevæger jeg mig fremad med nydelse.
 Jeg har fået mere energi og højere bevidsthed.”

 

J. Henriksen, 48 år:

“Grunden til jeg ville deltage i NydelsesKuren var for at få nogle redskaber til ikke at falde tilbage til gamle vaner, mønstre, få mindre crawings samt for at få en forståelse af hvordan vores krop funger !!
Ville også gerne have et meget bedre søvn mønstre, samt finde ud af hvordan jeg kan styre min ADHD endnu bedre. .
Ville gerne stoppe med at ryge. 
Og så ville jeg gerne tabe mig….
Jeg har været ude for en ulykke. Jeg havde brækket ryggen og flået alle mine knogle i højre hånd fra hinanden.
P.g.a ulykken og dens omfang, ja så spiste jeg meget usundt de efterfølgende 6 mdr. Så jeg fik den mad privat-plejen kunne lave til mig på 7 min.
Jeg glæder mig derfor også specielt meget til at kunne slippe stress, og nyde i stedet. Samt for styr på hormonbalancen. . .

Her efter NydelsesKuren har jeg det meget bedre !!!
Har fået et fantastisk søvn mønster, det har jeg aldrig haft før !!!
Søde Caroline, din morgen og aften visualisering, er intet mindre ind fantastisk 
Sover som et lille barn i løbet af no time, det har jeg aldrig nogensinde gjort før, du har den mest beroligende stemme… Vågner jeg om natten, trykker jeg på visualiseringen og vupti så sover jeg igen :o)
Jeg er stoppet med at ryge samt fået mere ro og harmoni ind i min hverdag / er ikke så stresset mere. . .

Jeg har fået færre smerter og meget mere energi, ligesom jeg ser mere klart (det lyder måske underligt, men ved ikke hvordan jeg ellers skal forklare det)
Jeg har fået lidt mere styr på min hormonbalance.
Jeg er begyndt nedtrapning på de antidepressive piller jeg tog.”

 

Malene Petersen, 29 år:
CV billede lystInden jeg tog NydelsesKuren havde jeg købt Carolines bog “Nyd dig slank” og var meget tiltrukket af hendes tilgang til sundhed og nydelse. 

Jeg var rigtig glad for at forløbet i NydelsesKuren var forholdsvis langt da det gav mig tid til at implementere de nye “vaner” stille og roligt.
   
Her efter NydelsesKuren har jeg fået mere sund mad ind i min hverdag. Jeg har fået bedre fornemmelse for min sult. Jeg har fået pænere hud.
Mine bryster er ikke længere ømme op til menstruation. Jeg har fået en masse input til et sundt og næringsrigt liv på alle fronter. Jeg er blevet bedre til at betragte alle dele af mit liv med lige stor vigtighed.

 

 

 

 

Rikke Halling: 41 år:

foto (3)Før NydelsesKuren har jeg altid haft fokus på kosten, men har haft et år med nyt job i ny branche og en dårlig skulder, (der er nyligt opereret), og i forlængelse af ondt i skulderen, fik jeg ingen motion.
Jeg havde derfor en afsindig trang til at “lade stå til” rent kostmæssigt, for jeg orkede næsten ikke alle de restriktioner der skulle til når jeg skulle tabe mig,- alt det jeg ikke måtte. Jeg havde for travlt, og for ondt (af mig selv) til at tage mig sammen.
Jeg trængte til en hjælpende hånd og en mulighed for at læne mig op ad nogen, så jeg ikke skulle klare det hele selv

Nu, her i NydelsesKuren, har jeg det godt. Jeg har en accept af at jeg er smuk, som jeg er og først og fremmest spiser jeg sundt for min egen skyld.

Jeg ved nu, det er muligt at NYDE at tabe sig/leve sundere.
Jeg har en god energi, føler mig lettere og sundere. 
Jeg har tålmodighed til at implementere flere og flere sunde og nye madvarer og det hele behøver ikke at foregå på én gang.

Nu har jeg mindre mad-stress, meget mere madnydelse, et friskere og sundere udseende, jævnlig afføring, ikke så tydelige sorte rande under øjnene, og jeg kan mærke tørst igen.
Ikke mindst er jeg gladere.

 

Henriette Beier,  47 år:

henriette Beier

“Min årsag til at deltage i NydelsesKuren var at jeg var sikker på den vej Caroline Fibæk viser (nydelse, næring, søvn, visualisering mv) var den rigtige vej for mig og at jeg gerne ville støttes i at gå den vej.

Mit forhold til min krop er blevet meget bedre efter jeg har deltaget i NydelsesKuren.

Der er ting jeg ikke kunne drømme om at gøre længere og som jeg før havde svært ved at undlade. F.eks. chips. Eller mælkechokolade.
Uhadada, jeg kan bare slet ikke forstå at det var godt engang ;-).
Jeg er stoppet med de endeløse løbeture og kommet i gang med interval løbeture. Det er meget sjovere.Det allerbedste ved at deltage er at være i et “univers” hvor det er almindelig velset at leve og vælge det der er “sund nydelse”.

Den måde vi taler til hinanden på.
Den måde Caroline taler til os på.
Den energi og den kærlighed der er i forløbet. Det støtter helt enormt.”
Katrine Juul, 40 år:
www.katrinejuul.dk 

” Jeg synes, at man får meget for pengene på dette kursus. Virkeligt! Det er et super fint kursus Caroline har lavet her.
Både privat og som professionel sundhedsformidler og underviser har jeg fået nye perspektiver på sammenhængen mellem sundhed, hormoner og kost af Carolines fantastiske viden. Eftersom Caroline arbejder holistisk i sin tilgang til sundhed har dette kursus en skøn bredde og dybde, som jeg mener imødekommer rigtig mange behov, når man vil arbejde med sundhedsændringer og sit forhold til sin mad og sin krop.
Caroline har en fin forståelse for den store sammenhæng mellem krop, psyke og følelser. Hun formidler meget skønt og formår at kombinere det kropsligt erkendende med det teori tunge helt ned på celleplan. Det elsker jeg -Tak for det.
Jeg er sikker på, at man kan få noget godt ud af det her kursus, uanset hvilket vidensniveau man har i forvejen. Caroline leverer viden og værktøjer og så er det op til en selv at bruge det.
Her er et kursus, der faktisk  kan gøre en forskel for din energi og din krop. ENJOY “

Læs hele NydelsesKurens Program og tilmeld dig her