Min passion og mission er at få dig til at vibrere af sundhed og glæde.

Jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette naturlige midler og sørger for at opretholde vores inde balance.

Jeg er uddannet Naturopath og har specialiseret mig i infertilitet og kvindesygdomme som PMS og klimakterierelaterede symptomer. Jeg er derfor specialiseret i kvinders hormonsystem og er især optaget af den funktionelle fertilitetsbehandling. Jeg studerer også ved The Institute for Functional Medicine og efteruddanner mig løbende hos Dr. Hertoghe Medical School.

Jeg skrevet 7 bøger om nydelsesfuld sundhed og hormonel balance, hvoraf flere af dem er oversat til engelsk, tjekkisk og norsk.

Siden 2007 har jeg hjulpet flere tusinde kvinder med at komme deres hormonelle ubalancer til livs. Både gennem min klinik, men ikke mindst gennem mine online kurser som HormonKuren.

Derfor har jeg startet Institut for Komplementær HormonTerapi sammen med speciallæge i gynækologi og obstetrik, Stine Fürst. Det er Nordens første tværfaglige og komplementære uddannelse i HormonTerapi, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin. Den startede i oktober 2015, hvor vi uddannede det første hold af 30 til Komplementære Hormonterapeuter. 

Jeg ejer desuden det online livsstilsunivers og webshop, Green Goddess Guide, sammen med Carolina Cia Bruun, hvor du kan finde masser af inspiration til at nyde dig sund.

Jeg begyndte at interessere mig for naturlige hormonterapier, efter jeg fik mit første barn. Jeg har aldrig været diagnosticeret med en hormonel lidelse, men efter en barsel, hvor jeg både studerede og gik hjemme med mit barn, og efter flere år med alt for lidt søvn, for meget stress og ren og skær overlevelse på kaffe, var jeg så stresset og udkørt, at jeg måtte gøre noget. Med naturlige terapier og kostomlægning fik jeg pludselig min energi tilbage, og mine månedlige hysterianfald og smertefulde menstruationer forsvandt som dug for solen. Jeg syntes, det var et lille mirakel, og valgte at specialisere mig i kvinders hormonsystem og den naturlige fertilitetsbehandling, så den viden kunne komme mange flere kvinder til gavn.

Til daglig bor jeg ved Vallø Slot syd for Køge sammen med mine 3 børn.

Jeg bruger min fritid på at lave lækker mad, passe min køkkenhave, rosenbede og pæoner, spise chokolade, dyrke yoga, grine og kysse.

Få mit gratis 3 ugers kursus Mini HormonKuren om, hvordan du får dine hormoner tilbage i balance ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Caroline Fibæk is is a popular lecturer and the author of 6 bestselling books. Caroline has appeared on several Tv shows in Denmark and is often used as an expert and featured in magazines. She is a qualified Naturopath in Biological Medicine, specializing in infertility and gynecological disorders. She is thoroughly trained in anatomy, physiology and pathology, alternative pathology, client psychology, nutrition, phytotherapy and immunotherapy as well as various diagnostic methods. Since 2007 she has been helping thousands of women with their hormone balances and infertility in her clinic and via her online courses.

Caroline’tain’t books are also translated to Norwegian, Czech and her first two books are published in English by GrubStreet.

Go to English website

Du kender mig måske også fra

-og identificer dine hormonelle ubalancer

Gratis e-bog: CyklusSundhed

Forstå kvindekroppens sprog.
Lær at tolke dine cykliske symptomer.
E-bogen er skrevet af gynækolog Stine Fürst og Caroline Fibæk.

Copyright 2020 Phoenix Rising ApS – CVR: 41603372 – hej@carolinefibaek.dk