Opskrift: Matcha Ispinde fra N'ICE CREAM bogen - Caroline FibækCaroline Fibæk

Jeg er i sommerhumør! Og derfor skal du have en ekstra opskrift fra N’ice Cream bogen, som du kan nyde med ekstra god samvittighed.

I denne omgang er det en energiboostende opskrift med det super sunde Matcha te!

Vi synes du skal lade dine is være fyldt med superfoods denne sommer, så du kan nyde dem i massevis!

Vidste du, at Matcha te er rig på polyfenoler og aminosyren L-Theanin?

Matcha betyder helt enkelt ”knust te” eller ”pulveriseret te”. Matcha te er en traditionel japansk, grøn te med positiv indflydelse på krop og sind.

Fx er Matcha te rig på flavonoider, som stimulere de processer i leveren, der neutraliserer affaldsstoffer.

Polyfenoler i grøn te mindsker irritation i tarmslimhinden, mens L-Theanin ser ud til effektivt at modulere vores stress respons og kortisolniveauer. L-Theanin i grøn te virker beroligende på centralnervesystemet og øger vores koncentrationsevne.

Derfor får du i dag opskriften på vores N’ice cream ispinde med Matcha – overtrukket med hvid chokolade! Mmm…

Opskrift på Matcha Ispinde fra N’ICE CREAM bogen

UDSTYR

  • Blender
  • Isforme (findes her eller her)
  • Ispinde (kan købes her)

IS

  • 3 modne bananer
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 spsk honning, birkesød eller kokossukker
  • 2 spsk matcha (kan købes her eller her)
  • Kornene fra en halv stang vanilje

HVID CHOKOLADE

  • 1 dl kakaosmør, smeltet (køb her)
  • 3 spsk kokoscreme (den faste del af en dåse kokosmælk)
  • 3 spsk sukrin melis
  • Vaniljekorn fra 1/2 stang vanilje

SÅDAN GØR DU (4-6 ispinde)

Blend bananer, kokosmælk, honning, matcha og vanilje. Hæld blandingen i dine isforme og sæt ispinde i. Frys i ca. 5 timer.

Rør kakaosmør, kokoscreme, sukrin og vaniljekorn godt sammen. Dyp toppen af isene i den hvide chokolade inden servering. 
 

Vil du have flere opskrifter på N’ice Creams?
Køb hele N’ice Cream bogen her

Her kan du også bladre lidt i bogen, så du kan se,
hvilke opskrifter den byder på.

N'Ice Cream bogen

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.