Forleden delte jeg billedet af vores fauxnuts, og flere af jer spurgte til opskriften, så den kommer her 🙂

opskrift fauxnuts

Opskriften rækker til ca. 12 store doughnuts eller et helt ustyrligt lækkert antal mini-doughnuts.

Du skal bruge:

Rør alle ingredienserne godt sammen.

Smør en Dougnut-form med kokosolie og fordel dejen heri. Fyld ikke formene helt op, da dejen vil hæve en del under bagningen.
Bag ved ca 200 grader i 10 min (kortere tid  hvis du bruger minidoughnut-forme)
Lad dine fauxnuts køle af inden du pynter dem:

 

Chokolade: Smelt din favoritchokolade over er vandbad og dyp oversiden af dine fauxnuts heri. Drys med tørret jordbær og hindbær.

 

Pink: Bland en dl tyk yoghurt naturel (jeg brugte fåremælksyoghurt) med 3 spsk syltetøj (jeg brugte Clearspring med hindbær) og en tsk rødbedekrystaller) Rør godt og dyp oversiden af dine fauxnuts heri. Drys med tørret jordbær og hindbær.