Opskrift: Pitaya Pops fra N’ICE CREAM bogen - Caroline FibækCaroline Fibæk

Nu er det officielt sommer – selvom vi stadig venter på at vejret følger helt med kalenderen – og derfor skal du selvfølgelig nyde en masse lækre is.

Men hvorfor ikke lade dine is være fyldte med superfoods, så du kan nyde dem med ekstra god samvittighed?

Velkommen til en verden med N’ice Creams – super sunde og saftige is!

Her får du opskriften på en af vores favoritter fra vores nyeste bog N’ice Cream.

Pitaya kender du måske bedre som dragefrugt.

Vi elsker pitaya både for dens næringsindhold, men mindst lige så meget fordi pitaya pulveret giver dine is en smuk og fuldstændig uimodståelig pink farve.

Opskrift på Pitaya Pops fra N’ICE CREAM bogen

UDSTYR

  • Blender
  • Hjerteformet ispindeform – kan du købe her
  • Ispinde – kan du finde her

IS (6 hjerter)

  • 1 dåse kokosmælk – kan købes her
  • 1 spsk honning
  • 4 tsk pitaya-pulver – kan købes her.
  • 2 dl jordbær
  • 3 bananer

HVID CHOKOLADE

  • 1 dl kakaosmør, smeltet – finder du her.
  • 3 spsk kokoscreme (den faste del af en dåse kokosmælk, jo fastere jo bedre)
  • 3 spsk sukrin melis
  • Vaniljekorn fra 1/2 stang vanilje

 

SÅDAN GØR DU

Blend alle is ingredienser og hæld i hjerteformede isforme. Stik en ispind i isen og frys i minimum 5 timer.

Rør kakaosmør, kokoscreme, sukrin og vaniljekorn godt sammen. Dyp de frosne hjerteispinde i den hvide chokolade. 

 

Vil du have flere opskrifter på N’ice Creams?
Køb bogen her.

 

Her kan du også bladre lidt i bogen, så du kan se,
hvilke opskrifter den byder på.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.