Sådan en kold januardag, som i dag, kalder simpelthen bare på kage. Derfor skal du have opskriften på denne farvefulde brownie.

Pink brownie

Frisk, sød og syrlig pink brownie. Perfekt til en kop te eller varm chokolade.

Ca. 10 stk.

  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. rødbedekrystaller blandet med ½ tsk. vand (kan erstattes med frispresset rødbedejuice)
  • 2 dl kokosmel
  • 2 spsk. frysetørrede hindbær*
  • 1 dl cashewmel (cashewnødder malet til mel i en kaffekværn)
  • 1 tsk. honning eller kokospalmesirup
  • 4 abrikoser
  • Frysetørret hindbærpulver til drys*

Kør alle ingredienser – undtagen frysetørret hindbærpulver – igennem en food processor til du har en ensartet dej. Form brownie dejen til en stor kvadrat ca. 2-3 cm tyk. Stil brownien på køl 10-15 min.

Når brownien er kølet ned kan du drysse med frysetørret hindbærpulver og skære i mundrette stykker.

*Frysetørrede hindbær og hindbærdrys kan købes hos Specialkobmanden.dk og rawliving.eu

Opskriften er fra min bog 42RAW. Du kan se meget mere om den her