2013-11-22 10.40.29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker dette citat fra Ghandi.

Hvordan nærer du dine overbevisninger?

Overbevisninger styrer vores virkelighed fordi de fungerer som en slags realitet-filter. Hvis vi tror noget er muligt eller vil ske så åbner vi op for muligheden for at det faktisk sker.

Tror vi derimod på at noget er umuligt eller svært at opnå afskærer vi os selv fra mulighederne, der kan få det til at ske. Jo hårdere vi tror vi skal kæmpe for noget, des sværere bliver det også at opnå.

Det handler ikke om dine overbevisninger er rigtige eller forkerte eller gode eller dårlige. Men om dine overbevisninger tjener dig og får dig derhen hvor du ønsker at være.

Når det kommer til det med at leve sundt, så har du måske så mange mislykkede forsøg bag dig at det er blevet din overbevisning at det er svært at overholde en sund livsstil, at det kræver viljestyrke eller at det ganske simpelt er umuligt for dig. Den slags overbevisninger – selvom det er meget forståeligt at du er nåeet frem til dem – tjener dig ikke. Det er på tide at give slip på dem. At leve sundt, skabe nye vaner og få en sund og stærk krop ER faktisk let. Indtil nu har du bare kun kendt til ineffektive metoder. Lige meget hvilke metoder, kure, livsstilsændringer, du før har forsøgt dig med – lige meget hvor mange gange du er faldet af vognen – så er det ikke din skyld. Du kendte bare kun ineffektive metoder. Og det er klart at alle, som bruger ineffektive metoder ikke når deres mål.

Og det er derfor at slanke- og sundhedskure har sådan en forfærdelig dårlig succesrate. Tænk på at 2/3 af ALLE som går på slanke-eller sundhedskur tager MERE på efter kuren end da de startede. DET må siges at være en lav succesrate!

Hver gang du forsøger at overtræde din krops naturlove ved at forcere et vægttab eller tvinge dig til at overholde en asketisk livsstil– så vil din krop kæmpe i mod dig.

Så snart du arbejder MED din krops naturlove vil både vægttab og sundhed blive legende let for dig.

På mine kurser og konsultationer arbejder vi bl.a. med at fjerne de gamle overbevisninger vi har om os selv. Og det gør man bedst ved at skabe nye sunde overbevisninger. Vi skal gen-uddanne sindet. Når først hjernen er programmeret til at ville dig det bedste, så er det forbavsende let at leve sundt.

Jeg har faktisk skrevet en hel bog om det. Den udkommer i maj 2014.

NytårsKURsus med Nydelse deler jeg et af mine mest effektive redskaber til at transformere vores indre billede af os selv.

Jeg håber vi ses d. 28. dec. Det er virkeligt et af de mest magiske events jeg har skabt i år.