Manglede energi, migræne og søvnbesvær. Sådan var livet for 36-årige Karina, som deltog i HormonKuren.

“Jeg så et opslag på Facebook om HormonKuren og det pirrede min interesse; jeg startede med et miniforløb på tre uger og fik så blod på tanden og besluttede mig for, at tilmelde mig forløbet på de 14 uger.”

Karina fik overskuddet tilbage med HormonKuren

Karina, som til dagligt arbejder som studiesekretær, fortæller at de største grunde til at hun valgte HormonKuren var stigende migræneanfald, manglede energi og søvnbesvær:

Jeg havde efterhånden 15 migræneanfald om måneden, og efter et besøg ved lægen, fik jeg blot mere medicin. Derudover synes jeg, at jeg manglede energi og overskud; jeg var træt hele tiden, og enormt påvirket op til min menstruation – surhed, vrede og nemt til gråd. Efter et længere sygdomsforløb med stress, for flere år siden, har jeg haft svært ved at sove. Jeg havde svært ved at falde i søvn, sov meget let og ikke ret mange timer.”

Foodprep og simpel tænkning!

Selvom Karina har to små børn fulgte hun HormonKuren 100 % lige fra starten.

“De første uger var en udfordring, men derefter er det gået super fint. Jeg har forsøgt at tænke det så simpelt som muligt og det har hjulpet.”

Ved at gå fokuseret og energisk til værks, fjernede Karina med det samme gluten, mælk og sukker fra kosten:

”Til at starte med, var det svært fordi jeg skulle være opmærksom på, hvad jeg spiste og især om jeg fik nok at spise. Det hele var nyt. Men efter jeg fik oversigten over, hvordan man spiser efter sine hormonniveauer – hvor man specifikt kan se opdelingen af maden på tallerkenen – så flyttede jeg mit fokus til det. Jeg fokuserede på, at vores hverdagsretter blev gjort hormonvenlige, og så lavede jeg ekstra grønsager, som jeg kunne spise ved siden af.”

Ved at flytte fokus og ved at planlægge familiens måltider, kunne Karina følge HormonKuren på overskuelig vis i sin hverdag med arbejde og børn.

Planlægning såsom madplan og foodprep har hjulpet mig til at gøre det mere overskueligt.”

Efterhånden som de nye vaner blev en aktiv del af Karinas hverdag ændrede det sig til en ny livsstil, som er kommet for at blive.

Aktivt tilvalg

Selvom Karina er glad for sin nye livsstil, betyder det ikke at hun ikke bliver fristet en gang i mellem:

“Engang i mellem har jeg lyst til eksempelvis fredagsslik, men nu ved jeg hvad det gør ved min krop, og derfor er det et aktivt fra- eller tilvalg jeg gør”.

De aktive tilvalg og den nye livsstil gør også, at Karina er blevet bevidst om at hvordan og hvad vi spiser, påvirker vores kroppe. Hun har oplevet på egen krop om hvor meget HormonKuren har påvirket hende positivt i forløbet.

Det er imponerende og overraskende hvor meget, den mad vi spiser påvirker vores helbred. Jeg er stadig overrasket over, hvor godt jeg har fået det, og hvor lækker maden er”.

Uventet, men dejligt vægttab!

Den største konkrete forandring, Karina oplevede efter HormonKuren, var ikke blot overskuddet der kom igen:

“Jeg har færre migræneanfald, en dyb og skøn søvn, mere energi og et uventet, men dejligt vægttab på 7 kg –og så elsker jeg maden fra Hormonkuren. Mad er blevet en helt anden nydelse for mig, både at lave og spise.”

Karina har ikke blot tabt sig. Følelsen af at være oppustet er forsvundet med kiloene og det samme er den urenehud:

“Min hud er blevet så flot. Jeg har stort set ingen humørsvingninger mere i forbindelse med min menstruation, og jeg har heller ikke ondt op til og under menstruation mere”.

Karinas migræneanfald er reduceret, søvnen er blevet bedre og energien er tilbage – kort sagt, med Karinas

ord: “Jeg har det fantastisk!”.

Det bedste af det hele

Igennem forløbet har Karina haft tæt kontakt med Caroline og teamet af rådgivere:

“Jeg havde aldrig klaret det selv. Det er et rigtig godt forløb med professionel vejledning. Du får svar på dinespørgsmål, og det bedste er at man får lov at beholde det hele, til senere brug. Jeg anbefaler HormonKuren til alle, der har lyst til at gøre noget godt for sig selv, og som ønsker at få det bedre”.

Kunne du også tænke dig at prøve HormonKuren?

Du kan læse meget mere om HormonKuren på hormonkuren.dk.