Sabrina er 23 år og var med på HormonKuren hold 5. Ikke alene fik hun gang i vægttabet på trods af hendes lave stofskifte – hun fik også mere energi og overskud og slap af med stress.

sabrina fik endelig gang i vægttabet på trods af lavt stofskifte

Fra lavt stofskifte og stresssygemelding

Jeg har haft rigtig svært ved at tabe mig pga. lavt stofskifte, og samtidig var jeg ramt af stress, så jeg var deltidssygemeldt. Det gik mig meget på, at jeg ikke kunne tabe mig. Selvom jeg trænede og spiste sundt, gik til diætist og kontrol ved egen læge, fik jeg blot at vide, at jeg måtte leve med at veje over 90 kg. Intet af det hjalp.

Så jeg var ked af det og stresset og startede også hos en psykolog, som også konstaterede, at det udeblevne vægttab også var en stor stressfaktor for mig. Jeg sov det meste af tiden og gik i min egen verden. Jeg havde ikke lyst til at vise mig frem.

Så faldt jeg over Caroline på Facebook og tilmeldte mig hurtigt HormonKuren. Det virkede som noget, der kunne hjælpe mig.sabrina fik gang i vægttabet trods lavt stofskifte

Fik energien tilbage og vægttabet i gang

Allerede efter 6 uger på HormonKuren kunne jeg mærke, at jeg havde mere energi og overskud. Jeg smilede mere, og begyndte at lære min krop bedre at kende og rent faktisk lytte til den.

Jeg fokuserede primært på kosten, samt at få dyrket yoga og lytte til visualiseringerne morgen og aften.

Det resulterede i, at jeg efter de første 6 uger havde tabt mig 2,3 kg og en del centimeter. Så det var ikke fordi, det gik hurtigt, men nu vidste jeg, hvad jeg skulle gøre.

Efter alle 12 uger havde jeg næsten ingen krydser tilbage i hormontesten under de forskellige hormonelle ubalancer. Det var helt vildt at opleve.

Stressen ligger stadig i baghovedet, men jeg er blevet meget bedre til at lytte til min krop. Nu er jeg også begyndt at træne en smule, fordi jeg kan mærke, at min krop godt kan holde til det nu.

Jeg er blevet helt vild med kosten og spiser nærmest chokoladegrøden fra opskriftshæftet på HormonKuren hver morgen. Generelt brugte jeg opskrifterne rigtig meget, og så var det fantastisk både at have forum til at stille spørgsmål samt den lukkede Facebook-gruppe, hvor jeg kunne sparre med de andre deltagere.

sabrina fik gang i vægttabet trods lavt stofskifte

sabrina fik gang i vægttabet trods lavt stofskifte

 

Jeg vil anbefale HormonKuren til alle. Hvad enten de har vægtproblemer eller en stresset hverdag. Alle kan få gavn af det, og det er alle pengene værd.

 

Overvejer du, om HormonKuren er noget for dig? Vi starter næste forløb til marts, og du kan læse alt om forløbet her. Hvis du vil have en smagsprøve på, hvad det går ud på, kan du tilmelde dig min 3 ugers mini hormonkur – det koster kun din e-mailadresse. Tilmeld dig her.