Jeg har fået lov til at dele Marias beretning om, hvordan hun spiste sig til en graviditet fyldt med energi:

Jeg opsøgte Caroline fordi jeg konstant var under angreb fra virus, var træt hele tiden og ret modløs.

Min mand og jeg var også begyndt at tænke lidt på barn nummer to, og det var jeg ikke sikker på at min krop kunne klare.

Efter to måneder med Carolines kostomlægning og urte- og vitamin behandling blev jeg gravid. Jeg følte hele graviditeten, at jeg havde en sund krop, der kunne klare strabadserne. Fødslen gik fantastisk og jeg er kommet mig på rekordtid. Mit barn er nu tre måneder, og jeg har ikke ligesom sidste gang følt mig udmattet i den intense ammeperiode. Jeg har meget overskud, mit barn er sundt og rask og sover om natten. Hverdagen er dejlig og jeg føler mig optimistisk og klar i hovedet (snotten er væk).

Jeg vil anbefale alle, der føler, at de på den ene eller den anden måde skrænter, en behandling. Det har været fantastisk for mig at se forskellen fra før til nu. Og kostomlægning smitter jo af på hele familien, så for os betyder det mindre sygdom hele vejen rundt. Det bedste er, at det er en langtidsholdbar behandling. Det er blevet mere klart for mig, at det vi putter i munden er jo langt hen ad vejen med til at påvirke vores sundhed generelt.

 

Du kan læse mere om behandlingen her