Jeg elsker at kunne viderebringe inspirerende successhistorier fra mennesker, der har trodset alle odds og bragt kroppen tilbage i balance. Derfor er jeg utroligt glad for at jeg har fået lov til at dele Pernilles historie:

Her er min historie. Den handler om en meget dygtig naturopath og hun hedder Caroline Fibæk .
Og den handler om fertilitet eller mangel på samme.
I 3 år kæmpede min mand og jeg med IVF behandlinger i det offentlige. Det var sindsygt hårdt og rædselsfuldt. Efter mange forsøg bliver jeg endeligt gravid og vi får en dejlig datter. Lægen har fortalt os, at der ikke er nogen chance for at vi nogensinde vil blive gravide på naturlig vis, fordi jeg ikke har ægløsning (anovulation). Vi ved, at vi gerne vil have flere børn og vi ved også at vi nok er nødt til at gå den forfærdelige fertilitetsbehandlingsvej igen.. MEN! Vi aftaler, at vi først vil gøre alt hvad der står i vores magt for, at få det til at ske på naturlig vis…..

Da min datter er et år, bliver vi enige om, vi at vi lige så godt kan se at komme igang, for hvor længe vil der mon gå?

Derfor går jeg på Google….. og finder Caroline! Jeg arrangerer den første konsultation og så er vi i gang. Caroline er så skarp, vidende og enormt inspirerende. She knows stuff!

Efter 1 ½  måned i behandling med kosttilskud og urteblandinger  får jeg min første menstruation (det skal siges, at jeg her har ammet i et år og at min menstruation er ikke kommet i gang af sig selv. Før min graviditet har jeg haft menstruation som vinden blæser).  Præcis 14 dage efter har jeg ægløsning! Jeg måler det på en strip OG kan mærke og fornemme det. Det har jeg ALDRIG kunne før.

14 dage efter får jeg menstruation igen. Den er bare så præcis. Meget nyt for mig. Jeg føler mig så kvindelig og enormt fertil! 14 dage efter får jeg ægløsning igen og 14 dage efter tager jeg en graviditetstest…. og den er positiv!!

Caroline, du er min helt!  og jeg ville ønske at jeg havde fundet dig noget før!

 

Jeg synes selv det er utroligt inspirerende at læse andre menneskers succes-historier. Del endeligt din egen historie herunder, hvis du har lyst.