Mange af mine klienter er så søde at nedskrive deres forvandlingsproces og lade mig dele den her på siden. Her kan du læse om, hvordan Ulla fik energien tilbage efter stress-kollaps.

På grund af at jeg selv havde pålagt mig et ekstremt arbejdspres hen over sommeren var jeg totalt nedkørt rent fysisk. Vågnede midt om natten fordi jeg i søvne var kommet til at tænke på et eller andet der bare IKKE MÅTTE gå galt den kommende uge – “Havde jeg nu husket dit, havde jeg sendt dat” og så videre. Ja, det lykkedes faktisk for mig at kollapse en morgen efter jeg var kravlet ud af sengen, en 10 minutters gåtur til banen synes uoverskuelig og jeg valgte en taxa til toget fremfor at overgive mig til kroppens advarselssignaler og blive i sengen.

De, af mig selv skabte, lange arbejdsdage gik også ud over maden. Frokoster blev tit sprungen over for at kunne arbejde ½ time længere. Morgenmaden blev droppe til fordel for 15 minutters ekstra søvn og når jeg om aftenen skulle hjem fra arbejde var det lettere at gå på Mac Donalds eller 7/eleven og købe junk end at skulle stå og lave maden selv. Kosttilskud var i denne periode i min tankegang = KAFFE! Masser af det for at holde sulten og trætheden fra livet.

Når alt kommer til alt var det eneste nogenlunde fornuftige jeg foretog mig i sommeren at smutte forbi Raw Triben for at supplere den elendige kost op med noget fornuftigt RAW, bare en gang i mellem!

Kollapset og en aha oplevelse om at jeg var temmelig meget på afveje fik mig til at hoppe på ”Fibæk-bølgen”.

”Well”, tænkte jeg… ”Hun har skabt små mirakler for de andre, hvorfor skulle hun så ikke også kunne skrabe mig op fra gulvet og sætte mig nogen lunde rigtigt sammen igen??”

Efter første konsultation gik jeg fra klinikken med en stak papirer, hvorpå der var listet nogenlunde alt hvad der findes af vitaminer og mineraler i den menneskelige krop. Alt dette manglede jeg i kroppen, efter års hærgen!  1 måned med Magnesium, Zink, Multivitamin, mere vitamin, lakridspulver (yum yum) mm. suppleret op med alverdens herligheder til at dræbe min Candida blev slæbt hjem og jeg meldte mig til firmaets frokost ordning, for at blive tvunget til at spise frokost dagligt.

DET HELE VIRKEDE!! Allerede efter 14 dage var jeg oppe på dupperne igen. Mit arbejde blev lavet om, så jeg ikke mere sad med 1½ mands arbejde, jeg spiste regelmæssigt og RAW fik en fast plads i min hverdag. Hvem skulle vide at man kan blende sin morgen mad og drikke den i toget… Længe leve smoothies!

Når alt kommer til alt: Jeg er ikke mere stresset, min krop er begyndt at hænge sammen igen og jeg har så godt som det er muligt (er nemlig temmelig doven hvad angår madlavning til mig selv!!) fået lagt min kost om til nemme måltider, trail-mix og frugt i lange baner…

At jeg gik til den konsultation hos Caroline har betydet ALT… Jeg har fået arbejdsglæden tilbage. Mit køkken ligner til tider Grønttorvet når jeg skal lege med nye grønne kreationer, og jeg spiser regelmæssigt, hvilket – efter 20 års ”Nå nu er jeg sulten.. NUUUU”- mad kultur – må siges at være den største sejr!

Jeg vil anbefale en konsultation til alle der er trætte af at få svaret ”Vi kan ikke stille en diagnose” fra lægerne. Du fandt på 10 minutter ud af mine problemer, som min læge i 20 år har sendt mig gennem systemet med uden at kunne give et svar!

Kærlig hilsen

Ulla

 

Du kan læse meget mere om konsultationerne her.