Jeg har fået lov til at dele Frejas beretning om, hvordan hun spiste sig fra PCO, uren hud, humørsvingninger, migræne og træthed. Og tabte sig 5 kilo som bonus.

Jeg har siden jeg var 19 år haft en hormonel ubalance som kaldes PCO (Polysystisk ovarie syndrom) I mange år har jeg spist p-piller og holdt denne ubalancen i ave. Jeg har siden da haft nærmest kronisk uren hud, 5 kilo for meget, vand i kroppen, mange humør svingninger, konstant sulten (især efter det søde), træthed, migræne, nakkespændinger og hovedpiner.  Efter jeg fik mine 2 børn på nu 2 og 4 år troede jeg at det ville gå i sig selv, men ak ubalancen kom stærkt tilbage. Jeg har opsøgt mange specialister på området og er blevet forsøgt behandlet med diverse hormonpiller og p-piller, men intet har virket. Jeg fik det nærmest værre af de forskellige mærker p-piller. Efter at have været ked af det rigtig længe og rigtig, rigtig træt af mine hormoner begyndte jeg at undersøge, hvilke muligheder der var i den alternative verden. Jeg har prøvet akupunktur, zoneterapi og gået i en lang periode hos en biopat – intet hjalp overhovedet.

Så faldt jeg over Carolines blog og hjemmeside og bestilte straks en tid.

Allerede 14 dage efter min første konsultation begyndte jeg at få det mærkbart bedre. Mine urenehud faldt til ro og blev meget pænene. Jeg begyndte at få mere energi og sove bedre om natten. Min menstruation er nu reglmæssig, jeg har ikke mere vand i kroppen, jeg har tabt mig og mit humør og selvtillid er meget bedre og større.

Jeg har det rigtig godt med den mad jeg spiser, er blevet fuldstændig afhængig af grøntsager og især den grønne morgensmoothie.

Jeg er blevet meget bedre til mærke min krop og mig selv nu og er blevet bedre til at mærke efter hvad jeg har lyst til og ikke har lyst til. Og dermed til at sige FRA!

Mit selvværd er steget markant, da jeg har det bedre med hvad jeg spiser og hvordan jeg ser ud. Det føles rigtig godt at tage ansvar for sig selv og gøre det som føles rigtigt for en selv.

At gå hos Caroline er for mig ikke en kur, men en livstilsomlægning, som føles meget naturlig og jeg ved at den bliver hos mig resten af livet. Jeg er ikke 100% Raw, men har fundet en balance som passer godt med min livssituation lige nu og især med min famillie. Jeg kan se at mange af de ting jeg lærer hos Caroline smitter af på min famillie og inspirerer dem til at spise og drikke de samme ting som jeg gør.  Som et ekstra plus er jeg også begyndt at motionere mere end jeg nogensinde har gjort før – jeg har pludselig fået mere lyst og overskud til at gøre ting som er godt for mig.

Jeg vil anbefale konsultationerne til ALLE i ALLE situationer!

Jeg har allerede anbefalet et par stykker, og det er folk i min nærmeste omgangskreds som alle har forskellige problemer. jeg vil påstå at alle jeg kender ville have godt af et tjek hos Caroline.

Mvh Freja

 

Du kan læse mere om forløbet Harmoniske Hormoner her.

Læs mere om konsultationer her

Læs andre inspirerende beretninger her