Simone er en af de skønne kvinder, der har været med på mit online forløb HormonKuren. På trods af stofskifteproblemer og PCOS opnåede Simone fantastiske resultater såsom et vægttab på 7 kg, renere hud, mere regelmæssig menstruation, færre migræner og mere energi. Læs hele historien her.

Simone på 26 år deltog på hold 4 af HormonKuren.

hormonkuren

Fra stofskifteproblemer og PCOS til vægttab, mere energi og renere hud

“Jeg tilmeldte mig Hormonkuren, fordi jeg døjede med:

  • Uregelmæssige menstruationer
  • PCOS
  • Migræner
  • Uren hud
  • Et for lavt stofskifte
  • Lavt energiniveau

Jeg havde i foråret fået konstateret for lavt stofskifte og var begyndt på medicinen. Og selvom jeg gjorde en masse for at spise sundt, gå lange ture med min hund, løbetræne med min far osv. synes jeg ikke, jeg fik det bedre af medicinen. Jeg tænkte, at der måtte være noget andet på spil, som gav mig migræne, uren hud osv.

Derfor besluttede jeg mig for at prøve HormonKuren. Jeg havde inden da været på det gratis miniforløb af HormonKuren og tænkte, at det måtte være hormonerne, den var gal med.

Det var tydeligt allerede fra uge 2 at der var noget galt i min hormonbalance. Jeg begyndte at tænke anderledes på projektet og så det som det der kunne hjælpe mig med mine udfordringer, fordi ”medicinen” her var alt det naturlige i form af mad, drikke, vitaminer, vejrtrækning, yoga og træning – alle nogle emner der var let at implementere, da der ikke var nogen bivirkninger.

Det er gået op for mig, hvor godt man kan have det. Mange ved ikke, hvor godt man kan have det med en lille indsats.

 

Efter at have prøvet ALT, fik jeg endelig ren hud

Jeg har undervejs både fået en væsentlig pænere hud, færre migræner, regelmæssige menstruationer og mere energi. Derudover har jeg tabt 7 kilo, og jeg har på intet tidspunkt følt mig hverken sulten eller snydt. Tværtimod er mit syn på yoga, træning og kost ændret, da jeg nu kigger på alle 3 ting som noget der kan og skal gavne mig og min krop – ikke blot et redskab der er ”rart” imens det står på, men det har en langtidseffekt og dén tanke er jeg vild med!

I 9 år har jeg døjet med uren hud, og jeg har prøvet alt (inkl. de allerskrappeste hudkure) og købt mig fattig i diverse produkter. Min hud begyndte lynhurtigt at reagere, efter jeg var startet på HormonKuren, og nu har jeg den pæneste hud, jeg har haft de sidste 9 år.

Planen er nu at fortsætte med det hele, for jeg kan godt lide at vågne helt naturligt om morgenen, fordi jeg er gået tidligt i seng og rent faktisk er veludhvilet. Træningerne er korte og intense, hvilket gør at jeg har høj energi hele vejen igennem min træning, og ikke føler behov for en ”morfar” lur efter 2 timers træning som tidligere. Og så er jeg lykkelig over det fedt som har forladt min krop og glæder mig over at mere er på vej væk, så jeg kan få en sund krop i balance.

 

hormonkuren

HormonKuren var et fantastisk sikkerhedsnet

“Jeg fulgte ikke kuren slavisk og købte faktisk kun de mest basale tilskud. Jeg syntes også, jeg spiste sundt i forvejen, da jeg tidligere har stillet op til bodyfitness, så derigennem vidste jeg en del om kost, og derfor har min kost ikke ændret sig synderligt.

Jeg benyttede mig kun en smule af de live Q&A’tain’t, hvor jeg stillede et enkelt spørgsmål, men ellers fandt jeg alle informationer i materialet.

Det var dog et fantastisk sikkerhedsnet at have – at vide at teamet var der hele tiden på forum, så jeg følte mig ikke alene. Der var eksperter, som kunne forklare mig de forskellige ting, hvis der var brug for det.

Tusind tak til Caroline og hele holdet bag! I har været en kæmpe hjælp og en sand fornøjelse!”