Det er stadig sommer!

Så her får du en isopskrift fra min og Carolina Cias bog NICECREAM – super saftige is.

STRAWBERRY CHEESECAKE NICECREAM POPS

-Is og kage i én!

En perfekt blanding af kage og is til de dage, hvor du ikke kan bestemme dig for, hvad du har mest lyst til.

UDSTYR: Evt. blender, ispindeform og ispinde

JORDBÆRCREME

5 dl jordbær (frosne eller friske)

2 bananer

evt. 2 tsk rødbedepulver

Evt. 1 spsk birkesød, honning eller kokossukker

CHEESECAKE-LAG

1 dåse kokosmælk

2 spsk honning

Vaniljekorn fra en halv stang vanilje

2 tsk citronsaft

1 knsp god salt

KIKSE-BUND

5 valgfrie kiks

1 spsk smør eller kokosolie

1 god isform

Sådan gør du:

Blend jordbær, bananer, rødbedekrystaller og evt. honning eller lignende. Eller mos dem godt sammen med en gaffel.

Fordel jordbærmassen i isformene.

Rør kokosmælk, vanilje, citronsaft og salt godt sammen. Fordel ’cheese-cremen’ i isformene ovenpå laget af jordbær.

Knus kiksene og smelt smørret (eller kokosolien). Fordel ’crumble-bunden’ øverst i isformene og stik ispindene i.

Frys i minimum 5 timer.

Opskriften er fra vores bog NICE CREAM som kan købes hos boghandlere og på vores egen webshop på www.GreenGoddess.dk

Hvem vil du dele denne her opskrift med?