Jeg har fået lov til at dele Tinas beretning om, hvordan hun spiste sig fra en kronisk betændelse i øret, eksem, oppustet mave og hudproblemer.

Før min første konsultation havde jeg kronisk betændelse i den ene ydre øre, samt periodevis “børneallergi” på fingre. Jeg havde tendens til oppustet mave og uren hud i perioder. Jeg opsøgte dig først og fremmest for at blive behandlet for betændelsestilstand, som jeg formodede var skyld i flere af mine symptomer.

Efter min naturopatiske behandling forsvandt betændelse i øret og den er ikke kommet igen. Betændelsen forsvandt ikke umiddelbart, men efter et halvt år med kostomlægning – hvoraf flere måneder var ren raw food, samt kosttilskud var den væk.

Jeg kan kontrollere oppustet mave, da jeg er opmærksom på at spiser/drikker jeg de ting jeg dårligt tåler så er der kontant afregning.

Der har ikke været tegn på børneeksem. Mine fingre og hænder har ikke haft spor af eksem efter behandlingen.

Holder jeg mig fra de ting jeg ikke tåler har min hud det rigtig godt, og især med fortsat indtagelse af probiotika, fiskeolie og vitaminer + grønt har jeg mærkbart færre betændelsesudbrud i huden. Og så bruger jeg langt mindre fugtighedscreme.

At jeg ikke bliver syg i ørerne giver mig langt færre gener når jeg skal flyve, svømme og være ude i køligt vejr. Og følelsen af at være rask er fantastisk!

Jeg vil anbefale alle der har problemer med allergier, eksem, betændelsestilstande at få en konsultation!

Kærlig hilsen

Tina

 

Du kan læse mere om behandlingen som Tina fik her.

Du kan læse flere skønne klientberetninger her