I de kolde mørke måneder er der (næsten) ikke noget mere hyggeligt end en kop lækker varm kakao – gerne efter en rask sneboldkamp eller gåtur i skoven. Denne her er både julet OG sund.

2 pers:

  • 2 kopper plantemelk, fx Mandelmelk (gerne hjemmelavet)
  • FullSizeRender (13)4 spsk. rå kakaopulver
  • 3 spsk. kokospalmesukker
  • Evt.1 tsk. kanel – for ekstra julestemning
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 knsp salt

Varm mandelmelken i en gryde til den er “håndvarm” – ca. 40-42 grader.
Tilsæt rå kakao, kokospalmesukker, kanel, salt og kokosolie og pisk alle ingredienserne grundigt sammen.
Nyd i stearinlysets skær.

 

 

Opskriften er fra min e-bog Nyd Dig Slank Julemad. 56 opskrifter på julemad fyldt med nydelse og næring (og fri for mæk, gluten, sukker og crap).

Du kan se det hele lige her