Varm kakao uden sukker - Caroline FibækCaroline Fibæk

I de kolde mørke måneder er der (næsten) ikke noget mere hyggeligt end en kop lækker varm kakao – gerne efter en rask sneboldkamp eller gåtur i skoven. Denne her er både julet OG sund.

2 pers:

  • 2 kopper plantemelk, fx Mandelmelk (gerne hjemmelavet)
  • FullSizeRender (13)4 spsk. rå kakaopulver
  • 3 spsk. kokospalmesukker
  • Evt.1 tsk. kanel – for ekstra julestemning
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 knsp salt

Varm mandelmelken i en gryde til den er “håndvarm” – ca. 40-42 grader.
Tilsæt rå kakao, kokospalmesukker, kanel, salt og kokosolie og pisk alle ingredienserne grundigt sammen.
Nyd i stearinlysets skær.

 

 

Opskriften er fra min e-bog Nyd Dig Slank Julemad. 56 opskrifter på julemad fyldt med nydelse og næring (og fri for mæk, gluten, sukker og crap).

Du kan se det hele lige her

Comments

comments

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.