Du skal møde Rebecka, som er en af de seje kvinder, der har været med på HormonKuren.

Rebecka er 39 år og har for lavt stofskifte og tilmeldte sig med et ønske om vægttab.

Rebecka siger bl.a.:

“Inden HormonKuren havde jeg det rigtig skidt – jeg har rigtig travlt om sommeren – og var fyldt med stress og væskefyldt og havde det bare rigtig dårligt. Jeg har så også en sygdom, som hedder hashimotos – altså lavt stofskifte kronisk – så jeg troede egentlig, det var umuligt at tabe sig. Men jeg tænkte ‘nu er det nu’ – jeg ville se, om det her kunne hjælpe mig. 

Den største konkrete forandring er et vægttab – det jeg havde håbet allermest på. Derudover har jeg fået bevidsthed om en masse redskaber, der kan skabe balance fysisk og psykisk. Jeg har tabt mig 15 kg på HormonKuren.

Nu er det et år siden, jeg var på HormonKuren – og den bevidsthed og det jeg har lært, har jeg taget med mig. Jeg har det godt selv et år efter, og jeg bruger tingene dagligt i min hverdag.” 

Hør hele Rebeckas historie her

 

På HormonKuren arbejder vi rigtig meget med stofskiftet og stress generelt – faktisk har vi udvidet forløbet med et helt modul udelukkende om stofskifteproblemer. 

På onsdag lukker vi for tilmelding til årets sidste hormonkur – skal du med?

JA, stik mig min plads på

HormonKuren med det samme!