Du skal møde en af de skønne kvinder, der har deltaget på HormonKuren. Vivi på 52 år fra Århus var med på HormonKuren i foråret 2016.

Vivi tabte sig hele 25 kg på HormonKuren, fik styr på sin stress og fik mere energi.

vivi tabte sig 25 kg og fik energien tilbage på hormonkuren

“Det første jeg tænkte, når jeg stod op var, hvornår jeg kunne sove igen”

“Inden HormonKuren vidste jeg, at der var noget galt. Jeg gik til lægen og fik taget blodprøver, som bl.a. viste, at jeg manglede D-vitamin. Men jeg fik ingen hjælp.

Jeg var så træt. Det første jeg tænkte på, når jeg stod op om morgenen var, hvornår jeg kunne komme til at sove igen. Jeg var stresset, i dårligt humør og følte mig helt modløs. Det var svært at bryde den onde cirkel af træthed og dårlige spisevaner.

Det var først, da jeg opsøgte en zoneterapeut, som også er ernæringsterapeut, at hun anbefalede mig at se nærmere på Carolines forløb. Jeg tilmeldte mig først det 3 ugers gratis minikursus, og det hele gav så meget mening. Jeg måtte have mere og tilmeldte mig derfor HormonKuren.”

 

Stress var årsagen

“På HormonKuren fandt jeg hurtigt ud af, at der var rod i mine hormoner, og at stress var en stor del af årsagen.

I løbet af de 12 uger, som forløbet varede, fik jeg styr på stress, søvn, mad og kosttilskud – helt uden, at det føltes som at være på kur. Jeg fulgte principperne fra HormonKuren, men har ikke på noget tidspunkt lidt afsavn. Det var nemt for mig at følge forløbet og skære ned på bl.a. sukker og gluten, fordi jeg så hurtigt mærkede bedring og fik min energi tilbage. 

Jeg tog forløbet helt i mit eget tempo – som Caroline altid siger, vi skal gøre – så jeg startede med at prioritere søvn og få styr på stressen og ændrede så småt i min kost og mine kosttilskud. Motionen har jeg først indført senere hen.”

 

Vægttab på 25 kg, bedre nattesøvn og mere energi

“Resultaterne taler for sig selv. Jeg fik min nattesøvn, fik mere energi og tabte mig 25 kg på de 12 uger. Jeg har stadig mange kilo, der skal smides, men er topmotiveret og har arbejdet videre med det siden HormonKuren. 

Og jeg har ikke mindst lært at lytte til min krop og opleve, hvad der sker, når den tilfredsstilles med den rigtige mad. Sukkertrangen forsvandt som dug for solen. Jeg lærte også at spotte signalerne i forhold til stress, så jeg har lært meget om mig selv og min krop.

Jeg har altid været overvægtig og har prøvet alverdens kure. Men denne gang fokuserede jeg ikke på vægttab. Jeg fokuserede på at få det bedre og få styr på stressen – så kom vægttabet som en sidegevinst helt af sig selv.

I dag – et år efter forløbet – har jeg det stadig rigtig godt. Rejsen slutter jo ikke efter de 12 uger, forløbet varer, så jeg har arbejdet videre og bruger stadig materialet fra HormonKuren. 

Jeg er lykkelig over, at jeg blev henvist til HormonKuren – det er noget af det bedste, der er sket for mig, siden jeg fik børn. 

Jeg har allerede anbefalet forløbet til flere og låner jævnligt mit eksemplar af Hormonel Harmoni ud til venner og bekendte, hvis jeg kan se, at de også kunne have gavn af det.”

 

Skal det også være dig?

Indtil torsdag d. 18. maj sparer du 1000 kr. på næste hold af HormonKuren, der starter 31. august.

Ja! Tilmeld mig HormonKuren med det samme!