Varighed: 1 måned
Undervisere: Caroline Fibæk, Anne Catherine Færgemann
Emne: Fordøjelse, absorption og mikroorganismer.
Undervisning:
1: Teori og biomarkører & cases
2: Hormonhelende mad: Fokus på retter med specifikke fordøjelsesforbedrende egenskaber til design af kostanvisninger til specifikke helbredsproblematikker.
På dette modul skal vi se mere på:
Materiale:
Video: fordøjelsessystemet
Kompendium: Fordøjelse og absorption
Kompendium: Mikrobiologi og symbiose (vaginale mikrobiom, hudens mikrobiom, fordøjelsens mikrobiom),
Kostplaner, som du kan dele med dine klienter: Histamin/vasoaktive aminer, Leaky gut, Lowfod map/IBS, GAPS),
Screening: Transittid, Screening: Mavesyre,
SymptomTracker til brug ved re-introduktion af fødevarer,
Kogebog: Functional Foods til Fordøjelsen
4 timers eksklusiv workshop med Anne Catherine, klinisk diætist og MSc i Nutritional Medicine d 10 oktober
3 timers workshop om fordøjelsen og hormoner med Caroline Fibæk d. 20 oktober kl 13-16