1 Måneds kursus: Detox & Biotransformation

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

HTU logo

1 Måneds kursus: Detox & Biotransformation

Varighed: 1 måned

Undervisere: Caroline Fibæk

Emne: detox & biotransformation

På dette kursus skal vi lære om detox og afgiftning og hvilken betydning dette har for vores helbred. 

Kurset vil dække forskellige vigtige emner relateret til kroppens afgiftningsprocesser. Det starter med at undersøge det kontroversielle emne omkring detox og afgiftning, herunder diskussionen om effektiviteten af disse metoder og kroppens naturlige afgiftningsmekanismer. Der vil være fokus på betegnelsen "biotransformation" og hvordan den adskiller sig fra traditionelle detoxmetoder, herunder dens anvendelse i funktionel medicin.

Der vil også blive dykket ned i typer af toksiner og deres kilder, herunder exogene (eksterne) og endogene (interne) toksiner, og hvordan de påvirker vores krop. Kurset vil udforske de potentielle skadelige virkninger af de mange kemikalier, der er blevet frigivet i miljøet, samt deres indflydelse på vores sundhed, herunder hormonforstyrrende stoffers konsekvenser.

Det vil desuden se på, hvordan toksiner kan påvirke kroppens vitale funktioner, herunder skabe potentielle helbredsmæssige problemer som insulinresistens og hormonelle ubalancer. En stor del af kurset vil fokusere på leverens afgiftningsfunktion, dens rolle i nedbrydning og eliminering af toksiner samt kroppens metoder til at udskille affaldsstoffer.

Endelig vil kurset undersøge de mange faktorer, der påvirker individets evne til at biotransformere og eliminere toksiner, herunder alder, køn, genetik, kost, medicin og miljømæssige påvirkninger.

Husk: 3 timers online workshop med Caroline Fibæk d. 19 December kl 18-21

Vi starter d. 23 November. 

DKK 908
Due today DKK 908
+ 2 payments

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.