NY BOG - udkommer 2.8 2023!

CYKLUS

- GUIDE TIL KVINDEKROPPENS SPROG

Alt for mange kvinder døjer med cykliske problemer som smertefulde menstruationer, kraftige blødninger, humørsvingninger, PMS, træthed, barnløshed, depression, migræne og hedestigninger, som vi tror, vi bare må lære at leve med eller dæmpe med medicin, som slukker hormonsystemet. Men alle disse symptomer er signaler fra kvindekroppen, der fortæller, at noget er i vejen. Ubalancer, som kan påvirkes med næring, nydelse og ved at give kroppen det, som den råber på. Vi har bare ikke lært at forstå kvindekroppens sprog. Før nu.

CYKLUS – guide til kvindekroppens sprog lærer os at lytte til vores krop og forstå, hvordan en sund cyklus fungerer, og hvordan vi kan bruge vores cyklus til at tolke kroppens beskeder til os. Bogen beskriver, hvilke hormoner der har indvirkning på hvilke symptomer, og leverer til sidst forslag til, hvad vi selv kan gøre for at få det bedre. I bogen kombinerer forfatterne den traditionelle og den alternative medicin, når de lærer os at tolke den magiske kvindekrops kommunikation.


Skærmbillede 2023-07-05 kl. 12.13.34

UDGIVELSE

#CyklusBogen udkommer om

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

#Cyklusbogen er udkommet

Køb den i boghandlere over hele landet

Eller køb den her

Kig ind i #Cyklusbogen

Se indholdfortegnelsen og udvalgte sider fra bogen:

.


Om forfattene:


Stine Fürst & Caroline Fibæk

Stine Fürst er speciallæge i gynækologi og obstetrik og har arbejdet som læge i over 20 år – de seneste 13 år i sin private speciallægepraksis ved Vallø Slot, hvor Caroline Fibæk også bor. Caroline er Naturopath med speciale i kvindens hormonsystem, infertilitet og reproduktive sygdomme og Komplementær Hormonterapeut. . Hun har derudover uddannet mig ved The Institute for Functional Medicine i USA og hos Dr. Hertoghe Medical School i Belgien.

Sammen har Stine og Caroline grundlagt Institut for Komplementær Hormonterapi, hvorfra Caroline og et fagteam driver den 2-årige læge-eksaminerede uddannelse til Komplementær HormonterapeutTM. Forfatterduoen har tidligere udgivet bestselleren Hormonel Harmoni på People’s Press.

Stine 
"Kvinders velbefindende har min udelte interesse, og gennem årene er det blevet klart, at det ikke kan opnås med et hurtigt greb efter receptblokken. Der skal meget mere til for at opnå den balance i kroppen, der er grundstenen for et menneske i harmoni. Enhver kvinde har personlige og specielle hormonelle behov. Behov, der varierer, afhængigt af hvor i livet man befinder sig. Det er den viden, jeg brændende ønsker at give videre til de kvinder, som dagligt kæmper mod ubalancer i kroppen – uanset hvilke symptomer det giver dem. Jeg er hverken modstander af p-piller eller af hormontilskud efter overgangsalderen. Men vigtigheden af at styrke og nære sin krop ser jeg som det første og vigtigste skridt mod at genvinde selvværdet, energien og selve glæden ved livet."

Caroline 

"Vores mål er at nedbryde de barrierer, som desværre findes mellem den konventionelle og den alternative medicin. For grundlæggende er vores vision den samme, og vi mødes i feltet mellem holistisk tankegang og moderne videnskab. Vi kalderdet komplementær hormonterapi. Den konventionelle og den alternative medicin er nemlig slet ikke så langt fra hinanden – vi skal bare lære at tale samme sprog. Vi håber at kunne bygge bro mellem vores to verdener til gavn for kvinders helbred."

"Vi bor begge med vores familier ved Vallø Slot, hvorfra vi også driver virksomhed og klinikker. Vi har en kæmpe fælles passion for kvinders biokemi, yoga, god mad, chokolade og champagne."

-Stine & Caroline

IMG_3131

HORMONEL HARMONI (2016)

OM BOGEN: HORMONEL HARMONI

I Hormonel HARMONI hjælper naturopath Caroline Fibæk og gynækolog Stine Fürst dig til at få dine hormoner under kontrol og viser dig vejen til en hverdag med mere energi og overskud. Du skal forstå dine hormoner, for når dine hormonniveauer er i harmoni – og hverken for høje eller for lave – så har du det fantastisk!

At være udmattet er en følelse, mange kvinder kender til. Når du mangler energi, kan det både mærkes og ses på din krop. I årevis kan man gå rundt med stress, humørsvingninger, menstruationssmerter, hedeture, fertilitets og vægtproblemer.

Årsagen kan være, at du simpelthen har kaos i hormonerne. Men det er ikke noget, du bare skal finde dig i, du har nemlig mere magt over dine hormoner, end du måske går og tror.

Hormonel HARMONI er en let introduktion til hormonernes verden, der indeholder ”hormontests”, som hjælper dig med at finde ud af, hvor din ubalance ligger. Hormonel harmoni guider dig til hormonel balance og giver dig opskrifter på lækker, sund og hormonvenlig mad.

Skærmbillede 2023-07-05 kl. 11.59.27
Skærmbillede 2023-07-05 kl. 12.02.31

ANMELDELSER AF HORMONEL HARMONI PÅ SAXO.COM