Caroline køkken


Hej.

Jeg hedder Caroline Fibæk, og jeg har specialiseret mig i infertilitet og kvindesygdomme som PMS og klimakterierelaterede symptomer. Min særlige ekspertice er kvinders hormonsystem - og jeg brænder især for den funktionelle fertilitetsbehandling. Jeg er dybt fascineret af kroppens egen evne til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette naturlige midler og sørger for at opretholde vores inde balance.

 Jeg er uddannet Naturopath og er bl.a. også uddannet ved The Institute for Functional Medicine i USA. Men læring stopper aldrig, og jeg efteruddanner mig derfor også løbende, bl.a. ved Dr. Hertoghe Medical School. 

Min passion og mission er at få dig til at vibrere af sundhed og glæde.

Jeg elsker at skrive og formidle viden om de emner jeg er passioneret omkring.
Derfor har jeg bl.a. også skrevet 7 bøger om nydelsesfuld sundhed og hormonel balance, hvoraf flere af dem er oversat til engelsk, tjekkisk og norsk. Min seneste bog er "Hormonel Harmoni", som jeg skrev sammen med gynækolog Stine Fürst.

Siden 2007 har jeg hjulpet flere tusinde kvinder med at komme deres hormonelle ubalancer til livs. Både gennem min klinik, men ikke mindst gennem mine online kurser, som HormonKuren.

Lysten til at kunne hjælpe endnu flere - inddirekte,  i hvert fald - blev startskuddet på Institut for Komplementær HormonTerapi, som jeg har startet sammen med speciallæge i gynækologi og obstetrik, Stine Fürst. Det er Nordens første tværfaglige og komplementære uddannelse i HormonTerapi, som favner behandlingen af det hele menneske og bygger bro mellem den alternative og konventionelle medicin.

Til daglig bor jeg ved Vallø Slot syd for Køge sammen med mine 3 børn. Jeg bruger min fritid på at lave lækker mad, passe min køkkenhave, rosenbede og pæoner, spise chokolade, dyrke yoga, grine og kysse.

Du kender mig måske fra:

 • Heartbeats podcast om hvorfor nydelse, orgasmer og god mad er vigtig for hormonbalance og fertilitet 

  Lyt her

 • Emma Martinys podcast med Caroline Fibæk om hormonel balance og work/life balance 

  Lyt her

 • Oslo Raw podcast om "Pleasure - the ultimate detox" (Engelsk)

  Lyt med her

 • Artikel i Magasinet liv om menopause:

   Læs med her

Få glimt fra min hverdag og mit arbejde:

På instagram kan du følge med i de tanker, påfund og små øjeblikke, som jeg finder på at dele ud af. Du finder mig på @carolinefibaek