CASE: Josefa slap af med PMS, uregelmæssig menstruation og menstruationssmerter på HormonKuren

Finder du dig i menstruationssmerter? 
Hvad med PMS og humørsvingninger? Har du uregelmæssige og/eller kraftige menstruationer?

Så har du måske fået af vide at det blot er en del af at være kvinde. Og at du bare må leve med det.

Men det passer ikke!
Uregelmæssig menstruation, smerter og PMS er alle symptomer på ubalancer i dit hormonsystem.

Josepha tilmeldte sig HormonKurens hold 9. Hun fulgte materialet i 14 uger og fik sparring og rådgivning fra HormonKurens ekspertteam hele vejen.
Undervejs blev hendes menstruation regelmæssig, langt mindre kraftig end den havde været tidligere - og hun slap af med vilde humørsvingninger.

Hør Josepha og Caroline Fibæk tale om den store forandring, som Josepha oplevede på HormonKuren.

CASE: For sund til menstruation? Hør Mathildes vilde opdagelse på HormonKuren

Mathilde deltog på HormonKurens hold 9. Hun tilmeldte sig, fordi hun havde fået diagnosen PCO (PCOS) af sin læge, da hun oplevede udeblivende menstruation.

Af lægen havde hun fået af vide at hun skulle træne ekstra meget og leve kulhydratsfattigt. Og det gjorde hun så. Men hun fik det alligevel værre og værre.

På HormonKuren fik Mathilde sig noget af en overraskelse. Hun fandt nemlig ud af, at hun slet ikke havde PCO - og at hun bare blev mere og mere syg af hendes "sunde" livsstil.

Mathilde har nemlig Hypothalamisk amenore. Og den intensive træning og det meget lave indtag af kulhydrater mv. forværrede hele hormonbalancen i hendes krop.

Har du også manglende menstruation? Har du fået diagnosen PCO eller PCOS uden at være blevet scannet og have fået taget blogprøver? Lever du sundt uden at få det bedre? Så er du måske en af de mange unge kvinder der er blevet fejldiagnostiseret.

Hør Mathildes vilde oplevelse fra HormonKuren i dette opfølgende interview med Caroline Fibæk.

 

CASE: Caroline slap af med migræne, menstruationssmerter, PMS og stress på HormonKuren

Caroline deltog på HormonKuren fordi hun oplevede voldsomme smerter i forbindelse med menstruation. Hun kom heller ikke igennem en menstruation uden migræneanfald. Hun var stresset og havde i mange år lidt af føljerne fra en slem madforgiftning.

Da Caroline startede på HormonKuren havde hun allerede prøvet rigtig mange ting, for at komme i balance. Uden held - og det havde kostet hende en formue.

Hør hende her fortælle om HormonKurens forløb, hendes vilde resultater, og hvad det har betydet for hende at blive smertefri - på en nem og overskuelig måde. 

CASE: Tine fik styr på sit stofskifte, efter hun gjorde en overraskende opdagelse på HormonKuren

Tine havde i 22 år haft problemer med sin fordøjelse - og siden da også fået problemer med sit stofskifte.

Hun var nået dertil, hvor hun nærmest kunne blive helt panisk, når hun mærkede at hun skulle på toilettet. For så skulle det bare være NU. Hun var forstoppet og havde prøvet næsten alt for at få sin mave og tarm i balance.

Madlavning og mad i det hele taget var blevet en træls del af hverdagen - for det tilføjede bare til hendes dårlige følelse i kroppen.

Da hun startede på HormonKuren, bestilte hun, efter anbefaling fra Caroline Fibæk, en række tests. Blandt andet en jodtest.

Og det skulle vise sig at blive nøglen til hele Tines helbred.

Se og hør den vilde opdagelse de sammen gjorde på HormonKuren. Og lad Tine fortælle om, hvor meget det betyder at være kommet i hormonel balance igen.